Septembar je pravo vreme da ona kaže DA! Upoznajte zvezdu naše nove kolekcije – Aurora Borealis - dijamantski prsten luksuznog dizajna i neprolazne vrednosti. Ljubav vašeg života zaslužuje samo najbolje – zato se potrudite da na njenoj ruci zasija lepota od koje zastaje dah.

07.09.2020.

Ima ih u glaksijama, u Holivudu, na zastavama, u očima. One sjaje i oduševljavaju nas svojom lepotom i grandioznošću. To su zvezde. A mi, u Spenderella zlatari, imamo baš jednu takvu – pravu, malu lepoticu. Upoznajte naš verenički prsten Aurora Borealis na kojem bi, sigurni smo, pozavidela i princeza od Monaka.

Svaka ljubav posebna je na svoj način, a ovaj verenički prsten je tu da označi početak vaše bajke. Kao što se svaki odnos gradi uz veliku snagu i upornost, i ovaj izuzetan komad nakita protkan je velikim trudom, energijom i posvećenošću. Aurora Borealis nastala je u našoj maloj radionici u Nušićevoj ulici, uz pomoć vrednih ruku juvelira sa višedecenijskim iskustvom. Od izbora materijala, obrade do krajnjeg rezultata – svakoj fazi izrade pristupili smo podjednako posvećeno i fokusirano. Ovaj dragulj predstavlja ličnu kartu našeg kvaliteta i tradicije u izradi nakita. U šali volimo da kažemo da Leonardo ima svoju Mona Lizu, a mi imamo Auroru Borealis.


                                                                       Verenički prsten: Aurora Borealis

Zbog čega je ovaj prsten tako poseban? Pored velike ljubavi koja se ogleda u svakom njegovom detalju, možemo se pohvaliti i probranim sastojcima. Kao što iskusan kuvar zna svoju meru, tako i vispren juvelir pravilnom kombinacijom karataže i materijala stvara magiju.

Ovaj ručni rad sačinjen je od najfinijeg belog zlata i dijamanta D boje, SI čistoće i 0.5 karatraže – tako da prsten ne opterećuje ruku vaše izabranice. Lagan, nenametljiv, a opet drugačiji – ovaj prsten zrači onim neopisivim osećajem. Ništa nije prepušteno slučaju – završna obrada prstena je vrhunska – unutar samog dijamanta nalazi se i jedinstveni identifikacioni hologram koji je prepoznat svuda u svetu. Uz ovaj magični dodatak, u slučaju krađe ili gubitka prstena, moći ćete da pronađete svoju lepoticu. Kvalitetni materijali i vanvremenski dizajn čine ovaj prsten komadom koji će večno trajati – kao i vaša ljubav.

Za sve parove, razmena vereničkog prstenja predstavlja kraj jednog putovanja i početak novog. Verenički prsten simbolički uvodi u novo životno poglavlje gde ja postaje mi, a moje – tvoje. Naravno, za sve mladence izbor vereničkog prstena predstavlja veliki zadatak i izazov –  jer izbora je često i previše. Ovaj predmet, simbol vaše posvećenosti, vernosti i zajedničke ljubavi – mora biti jedinstven i drugačiji.

Uz našu Auroru Borealis sigurni smo da će vaša ljubavna bajka biti poput one iz Holivuda. Intenzivna, jedinstvena i pre svega – samo vaša. Neka je sa srećom!