Ručni rad po porudžbini

Najlepši osećaj je kada sami sebi ostvarujete snove! Ukoliko ste osmislili vaš nakit iz snova – tu smo da ispunimo sve vaše želje. U radionici zlatare Spenderella u Beogradu svakodnevno crtamo, dizajniramo i izrađujemo modele prema ideji ili fotografijama naših klijenata.

Svaki komad rezultat je dugog promišljanja, velike ideje i spretnih prstiju naših juvelira. Nakit često predstavlja umetničko delo, ali postaje značajan samo kada ima emotivnu vrednost. Zato je svaki komad Spenderella nakita napravljen sa velikom ljubavlju.

Ručni rad podrazumeva maštu i izuzetnu osećajnost, estetiku i iskustvo u radu sa materijalima, kako bi nakit od zlata sa dijamantima ili dragim kamenjem zasijao punim sjajem. Tako nastaju jedinstveni komadi nakita, izuzetnog kvaliteta za sva vremena.

Želite nešto sasvim posebno? Ona je videla savršen verenički prsten na filmu i želi baš takav? A možda ni niste sigurni o čemu ona sanja i potrebna vam je pomoć naših juvelira? Ne brinite, mi znamo šta ona želi- vaše je samo da izaberete nas!

U našoj radionici u Nušićevoj 7a u Beogradu izrađujemo nakit prema fotografijama ili prevodimo vaše ideje i snove u stvarnost. Izrađujemo komade u zlatu, ukrašene dijamantima, cirkonima ili drugim dragim kamenjem. Rok izrade nakita je od dve do četiri nedelje u zavisnosti od kompleksnosti modela.

Pošaljite nam svoju ideju, kako bismo zajedno kreirali onaj komad nakita koji će biti samo vaš!

Pošaljite nam poruku