Čestitamo vam na odluci da stupite u brak! Planiranje venčanja može biti uzbudljivo i izazovno iskustvo, a nakit za svadbu je njegov neizostavni deo. Želite efektan, ali ne i prenaglašen nakit koji će se harmonično uklapati sa venčanicom, burmom, šminkom i frizurom? Izbora je puno – a dilema još više. Kako odabrati dijamantski nakit koji se slaže sa vašim karakterom, stilom i celokupnom atmosferom venčanja? Kao što svaka mlada zna, nijedan detalj o venčanju – od cvetnih aranžmana do šminke za veliki dan i, naravno, veličanstvenog svadbenog nakita – nije premali da bi se zanemario. Naravno, verenički prsten i burme su odavno poređane; međutim, nijedna mlada ne može reći ,,ne” dodatnom dijamantskom sjaju. Kad je pažljivo odabran, dijamantski nakit može dodati sofisticiranost, elegantnost i glamur celokupnom izgledu. Bez obzira da li želite da obučete romantičnu belu venčanicu od tila ili ste za modernu verziju svedenog belog Zara odela – minđuše, ogrlice i narukvice su vaše najbolje prijateljice na dan venčanja. Juveliri zlatare Spenderella u Beogradu su tu da vam svojim savetima pomognu oko izbora adekvatnog nakita za dan venčanja. 

  1. Dijamantske narukvice

Dijamantska narukvica može biti prekrasan dodatak vašem izgledu. Možete odabrati klasičnu tanku narukvicu s malim dijamantima ili nešto efektnije poput ove Spenderella narukvice sa geometrijskim oblikom ukrašenom dijamantima.
       2. Dijamantske ogrlice 

Ogrlice su centralni komad nakita koji, pored šminke i haljine, privlači najviše pažnje i pogleda. Možete odabrati jednostavnu ogrlicu s jednim velikim ukrasnim dijamantom ili nešto složenije s više kamenja. U zlatari Spenderella u Beogradu moguća je izrada ogrlica po željenim dimenzijama, kao i određena modifikacija neke od ponuđenih ogrlica za venčanje. Kako vam se čini ova fantastična biserna ogrlica sa dijamantima? Idealna je u kompletu sa minđušama iz prethodnog poglavlja bisernim skulpturalnim prstenom. Posetite zlatara Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja iluzija) i pronađite komade nakita koji će vas zauvek podsećati na najromantičniji dan vašeg života. 
       3. Dijamantske minđuše

Pored ogrlice, minđuše su drugi najznačajniji komad nakita koje mlade pažljivo biraju. Sjaj i blistavost dijamantskih minđuša osvetliće vaše lice i skrenuće pažnju na vaše oči, čineći da izgledate budnije i osveženo. Ako se opredelite za haljinu otvorenog dekoltea, birajte viseće dijamantske minđuše poput ovih klasika sa biserima i dijamantima. Dame koje se usude da budu odvažnije, savetujemo da odaberu efektne brilijantske minđuše ukrašene topazom koje će svojom brojom razbiti “montoniju” belih nijansi venčanice i modnih dodataka.
       4. Dijamantski prsten

Pored vereničkog prstena i burme, mlade se često opredeljuju za još jedan ukrasni detalj: dijamantski prsten. Ovaj prelepi model svojom lepotom upotpuniće vaš izgled, a možete ga nositi i u drugim prilikama jer se svojim dizajnom savršeno uklapa i u druge životne prilike. Ako ste više za bisere - imamo i to! Upotpunite biserne minđuše, ovim fantastičnim prstenom sa biserima i dijamantima u 18k zlatu. Posetite zlataru Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja iluzija) i izaberite svoje komade venčanog nakita. Hvala vam što smo deo vaših nezaboravnih životnih trenutaka!
 


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima