Za neke je nakit kao druga koža – deo lične karte, stila, karaktera. Za druge, nakit je prilika da se da smela izjava. U jednom se svi slažemo – nakit je najbolji način da se predstavimo, a da pri tome ne izgovorimo ni jednu reč. Ovog leta, uz zavodljivi model bikinija, na plaži možete poneti i neki interesantan komad nakita, kojim ćete upotpuniti svoj savršen izgled. Juveliri zlatare Spenderella u Beogradu vam predlažu da to bude adekvatna ogrlica koji će istaći vaš preplanuli ten. Ogrlice su aksesoari koje obožavamo, kojima se iznova vraćamo i koje imaju tu moć da poprave svaki dan. 

Ogrlice mogu imati različitu funkciju, a mi smo ti koji im dajemo značenje i smisao. Modne influnserke, glumice, pevačice i druge zvezde dale su nam inspiraciju da se ovog leta ,,okitimo’’ ogrlicama – i to ne jednom –  već sa više njih. To je trend koji dominira ove sezone, ali i cele godine. Sa toplijim danima – prirodno želimo da istaknemo našu kožu, ten i konture – a ima li boljeg načina da to uradimo nego jednom ogrlicom? Sasvim jednostavna bela letnja majica može biti sasvim drugačija ukoliko joj dodate specifičnu ogrlicu sa dijamantima. Omiljena lanena haljina zasijaće u novom svetlu ako joj dodate jednu dužu ogrlicu od belog ili roze zlata. Hajde da zajedno istražimo svet Spenderella ogrlica i pronađemo onu koju ćete sa ponosom nositi ovog leta. 
 
  1. Letnja sofisticiranost u belom zlatu 

Belo zlato je evergreen! Ova jednostavna, minimalistička, tanka ogrlica odlično se slaže sa svim letnjim prilikama. Uz omiljeni parfem, crveni karmin i ovu ogrlicu ceo svet je vaš. Ko još može da odeli sofisticiranom sjaju belog zlata? 

 

  1. Ogrlica u žutom zlatu sa cirkonima

U bojama sunca - ogrlica od žutog zlata - favorit je zlatare Spenderella i svih dama ove sezone. Kako nam se i trendovi devedesetih sve više vraćaju u različitim oblicima, tako se i cirkoni vraćaju na velika vrata. Ogrlica zlatne boje zaista može da bude efektna u svakom smislu, bilo da je kombinujete sa nekim ekstremno elegantnim stvarima ili sa farmerkama i košuljom. 

 

  1.  Ogrlice sa medaljonima

Ono što nas i ovog leta očekuje, a za šta već polako treba da se pripremamo jesu ogrlice sa krupnim i sitnim medaljonima. Naime, te ogrilce osvojle su svet upravo zbog svoje posebnosti i načina na koji ulepšavaju svaku ženu i zato ih treba imati u različitim nijansama zlata – od belog, preko roze do klasičnog žutog zlata. Zauvek lepe i moderne – ove ogrlice će vam trajati duže od jedne letnje sezone. Medaljon možete personalizovati posebnom porukom, stihovima, datumom ili posvetom. Izbor je vaš!

 

  1. Roze zlato za princeze!

Nežna i elegantna ogrlica od roze zlata je sve što jedna dama koja drži do sebe treba da ima. Nežni privezak sa dijamantima simboliše znak beskonačnosti – jer leto nije godišnje doba - to je stanje duše i uma - i ne vezuje se za kalendare.

 

  1. Ogrlice sa ispisima!

Leto je pravo vreme da prizovete ljubav! Neka vam u tome pomogne ova ogrlica sa ispisom LOVE, modernog dizajna napravljena od 14k pink zlata, ukrašena dijamantima. Posetite zlataru Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja iluzije) i izaberite modne dodatke koje se vole i duže od jednog leta. Dobro nam došli!

 


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima