Stil koji su modni dizajneri najavili za ovo leto će vam se sigurno svideti! U modi su odvažni aksesoari, poput izražajnih narukvica koje oslikavaju samopouzdanje i karakter osobe koja ih nosi.  Influenseri, dizajneri i ljubitelji mode - uveliko su najavili da je ovog leta vlada pravilo  “više je više’’. Dijamanti, zlato, ukrasi, XXL veličine – narukvice uklapaju se u sve modne eksperimente ove sezone. Glamurozne i primetne na svakom koraku, narukvice odaju utisak devojke koja je sigurna u sebe i sve radi sa velikom strašću. Zlatne, srebrne – sa sitnim ili krupnim detaljima – ukrašene dijamantima, safirima, rubinima, ili nekim drugim dragim kamenjem – narukvice su lična karta našeg stila. Ako volite minimalistički stil – leto je pravo vreme da izađete iz svoje ,,zone komfora’’ i probate nešto drugačije. Posebno su popularni modeli koji podsećaju na lance, pa ako ste osoba koja prati trendove – ne propustite priliku da ponesete jedan takav model. Pregled društvenih mreža pokazao nam je da se narukvice za nadlaktice i podlaktice, koje su nosile zvezde 90-ih, ponovo izuzetno popularne. U nastavku teksta predstavljamo vam 5 modela narukvica koji će dati ličan pečat vašem stilu. Možete ih nositi na moru, u gradu ili na nekoj egzotičnoj destinaciji – izbor je samo vaš.

1. Sve je u detaljima!

Ako želite da izgledate kao boginja, sve što vam je potrebno jeste jedna kvalitetna lanena haljina i eleganti model narukvice poput ovog. Napravljen od roze zlata - ovaj model prati svetske modne trendove – i idealan je u kompletu sa minđušama, ogrlicom i prstenom.

 

2. Savršene narukvice u belom zlatu 

Fantastične narukvice u belom 14k zlatu, predstavljaju pravi izbor kao komad nakita koji ćete nositi svakog dana ali i u svečanim prilikama. Kako je nakit odraz vašeg ličnog modnog stila, pažljivo ga birajte i sa ponosom ga nosite gde god se nalazile ovog leta.3.Narukvica u žutom zlatu koja odgovara svakom stilu

Ukoliko ovog leta imate u planu neko venčanje, krštenje ili drugu svečanu priliku – čestitamo – pronašli ste svoj savršeni komad nakita. Narukvica u kombinaciji belog i žutog 14k zlata sa ukrasnim cirkonima, predstavlja pravi izbor kao komad nakita za najvažnije životne trenutke.

4.Kraljevski rad za kraljicu

Zlatne poput najlepšeg letnjeg zalaska sunca – ova narukvica izrađena od belog i žutog zlata – predstavlja pravi izbor za damu koja drži do sebe. Narukvice su tu da nam pomognu da izrazimo poruke koje nekad ne smemo rečima. Ovaj modeli jasno nam proučuje: ,,osećam se kao kraljica – svakog dana.’’

 

5. Narukvica u belom, žutom i roze zlatu zlatu sa cirkonima

Iako ova narukvica ne pripada grupi - ,,masivnih komada’’ – njena suptilnost, lepota izrade i elegancija – pronašle su put do ove letnje liste. Ako vam je potreban nenametljiv komad koji će savršeno nadopuniti vaše letnje dane, posetite zlataru Spenderella (Nušićeva 7a) u Beogradu i pronađite svoju omiljenu letnju narukvicu. Dobro nam došli!


 
Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima