Aurora Borealis 0.36ct - ručno izrađen verenički prsten od belog zlata sa dijamantom

Cena: 250,000.00 RSD / Kom
Navedena cena je sa uračunatim PDV-om i nema skrivenih troškova.

Svaka ljubav posebna je na svoj način, a ovaj verenički prsten je tu da označi početak vaše bajke. Aurora Borealis nastala je u našoj maloj radionici u Nušićevoj ulici, uz pomoć vrednih ruku juvelira sa višedecenijskim iskustvom.

Od izbora materijala, obrade do krajnjeg rezultata – svakoj fazi izrade pristupili smo podjednako posvećeno i fokusirano. Ovaj dragulj predstavlja ličnu kartu našeg kvaliteta i tradicije u izradi nakita.

Ovaj ručno izrađen verenički prsten od belog zlata sa dijamantom E boje, SI1 čistoće i 0.36 karatraže – tako da prsten ne opterećuje ruku.

Lagan, nenametljiv, a opet drugačiji – ovaj verenički prsten zrači onim neopisivim osećajem.

Ništa nije prepušteno slučaju – završna obrada prstena je vrhunska – unutar samog dijamanta nalazi se i jedinstveni identifikacioni hologram koji je prepoznat svuda u svetu. Uz ovaj magični dodatak, u slučaju krađe ili gubitka prstena, moći ćete da pronađete svoju lepoticu. Kvalitetni materijali i vanvremenski dizajn čine ovaj prsten komadom koji će večno trajati – kao i vaša ljubav.

Po želji, prsten možemo izraditi u svim bojama zlata (belo, žuto ili roze zlato), sa dijamantom, brilijantom ili dragim kamenom po izboru. Ako se rade po narudžbini, vreme izrade zavisi od modela i u proseku je 2-3 nedelje.
Spenderella nakit je napravljen sa velikom ljubavlju,
predstavlja “bajku za modernu princezu” i učiniće Vaš poseban trenutak nezaboravnim!

Svaki komad nakita dolazi sa sertifikatom o kvalitetu i garancijom!

Teta
Pakovanje

Nakit pažljivo pakujemo u atraktivne i kvalitetne kutije.
Ukoliko niste zadovoljni, nakit možete zameniti u roku od 14 dana - nakit koji vraćate ne sme biti korišćen ili oštećen.

Dragi kamen:Dijamant;
Materijal:Belo zlato;
Tip:Elegantan; Luksuzni; sa jednim dijamantom;
Kako odrediti veličinu vereničkog prstena?

Ukoliko niste sigurni u tačnu veličinu, najbolje je prsten korigovati kada poklonite prsten. Naši juveliri će prema ruci dame oderiti tačnu veličinu. Korekcija traje 2-3 radna dana.

Da li svaki komad nakita poseduje GIA sertifikat?

Ne, GIA sertifikat ili HDR sertifikat izdajemo isključivo za nakit sa dijamantima od 0.50ct i više. Nakit sa dijamantima manje težine poseduje Spenderella sertifikat, koji je garancija kvaliteta.

Koliko je vremena potrebno za ručnu izradu nakita?

Vreme potrebno za ručnu izradu nakita zavisi od samog modela koji se pravi. O istom ćemo Vas izvestiti prilikom dogovara o ceni i izradi. Prosečno vreme je od 2 nedelje do mesec dana.

Da li otkupljujete dijamante?

Otkupljujemo dijamante preko 0.50ct, sa sertifikatom ili bez. Potrebno je da nas pozovete kako bismo dogovorili vreme procene i otkup sa našim juvelirom.


Slični proizvodi

Elegantan verenički prsten sa dijamantom

Elegantan verenički prsten sa dijamantom

50.500,00 RSD

Nežna kombinacija dijamanta i safira u roze zlatu

Nežna kombinacija dijamanta i safira u roze zlatu

115.000,00 RSD

Luksuzan prsten sa dijamatima 0.27ct

Luksuzan prsten sa dijamatima 0.27ct

136.300,00 RSD

Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se