Priče o ljubavnim pomirenjima volimo svi! Romantični scenariji gde se nekadašnji parovi ponovo pronalaze i njihova ljubav, ovog puta, ima srećan kraj osnova su mnogih popularnih filmova, serija, predstava i knjiga. Ova dela, a ponekad i sam život, daju nam nadu i veru da je ipak moguće ,,živeti srećno do kraja života''. Ovih dana Internetom kruži vest o tome da su Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno … U nastavku teksta vam predstavljamo ovu jedinstvenu ljubavnu romansu čija je glavna zvezda – veličanstveni roze dijamant.

13.08.2021.
Nakon skoro 20 godina, Ben Aflek i Dženifer Lopez obnovili su vezu, srećniji nego ikada. I mi zajedno sa njima! Svih ovih godina pratili smo ih dok su se hrabro nosili sa težinom javnog života, usponima i padovima, brakovima i raskidima, a posebno nas je dirnulo što je njihova ljubav prevazišla sve prepreke i pronašla pravi put. Omiljeni holivudski par – Benifer - kako su ih od milja zvali - obeležio je zlatnu eru 2000-ih godina. Par je bio u ljubavi od 2002. do 2004. godine, a Ben je čak i zaprosio glumicu 2004. godine ružičastim dijamantskim prstenom od 6 karata. Ovo remek delo juvelirstva potpisuje kuća Hari Vinston, a čuveni glumac ga je tada platio neverovatnih 1, 2 miliona dolara. U pitanju je komad nakita koji je postavio svojevrsni trend u to vreme: u danima kada dijamanti u boji nisu bili u modi, glumac je od juvelirske kuće Hari Vinston zatražio da izrade prsten s ogromnim roze dragim kamenom koji okružuju beli dijamanti. Čini se kako je to bila dobra investicija jer dijamant danas vredi deset puta više, pišu svetski mediji. Nije poznato gde je tačno danas prsten koji je Džej Lo dobila pre dve decenije, ali njen bivši publicista Rob Šuter smatra da ga nikada nije vratila bivšem vereniku i sadašnjem dečku. ,,Benifer'' verenički prsten od roze dijamanta postao je svojevrsna verenička prekretnica, uvodeći dijamante u boji na velika vrata! Većina svetskih dijamanata je bezbojna, a oni u boji, poput Dženiferinog, ekstremni su raritet i dragulj prirode. Juveliri ističu neverovatnu triviju - na svetu ima više Pikasovih slika nego roze i plavih dijamanata! U tom svetlu, svojim izborom vereničkog prstena Ben Aflek pokazao je koliko je njegov odnos sa Dženifer poseban i neponovljiv. Eh, Benu, stari romantiku!

Ova holivudska priča inspirisala nas je da vam predstavimo i najdragoceniji roze dijamant na svetu. U pitanju je kamen naziva Pink Star  koji je prodat 2013. godine na aukciji u Ženevi po neverovatnoj ceni od 83 miliona dolara. Direktor sektora za nakit u Evropi i na Bliskom istoku aukcijske kuće Sotheby's, Dejvid Benet, pre aukcije rekao je da je ovaj dijamant u rangu sa "najvećim prirodnim blagom na Zemlji". Isak Vulf postao je novi ponosni vlasnik ovog dijamanta i on je na ženevskoj aukciji kupio ovaj prelepi dragulj. 

U međuvremenu, s nestrpljenjem iščekujemo vest o novoj prosidbi Dženifer Lopez. Kakav kamen će ovog puta izabrati Ben? Postavio je visoke standarde i domaći zadatak prošlim prstenom, a svetu je preko potrebna moderna bajka poput njihove. Kako god, mi im držimo palčeve, i želimo da ovog puta uspešno zaplove u bračne vode, srećni i ispunjeni!

Ukoliko ste i vi u potrazi za savršenim vereničkim prstenom, neka vam Spenderella zlatara bude prva i poslednja stanica. U našoj kući pronaći ćete simbole vaše večnje ljubavi, posvećenosti i poštovanja, izrađene od žutog, belog i roze zlata. Unikatnog dizajna, savršene finalne obrade, naše vereničko prstenje je siguran put do njenog srca. Od prstenja u dve nijanse sve do dijamantskih komada –  postoji verenički prsten za svačiji ukus. Izrađujemo vereničko prstenje prema vašoj ideji i želji, kako bi vaš verenički prsten bio jedinstven - baš kao i vaša ljubav.  Posetite nas u Nušićevoj 7a u Beogradu i pronađite onaj komad koji će savršeno zablistati na ruci vaše izabranice.