Minđuše, prsten, ogrlica, narukvica, privezak... Ako birate poklon za žensku osobu, sa nakitom nikada nećete pogrešiti! Apsolutno nikad! Samo, bitno je da znate šta je određenoj osobi najdraže i koje komade nakita voli i nosi. Ako su to minđuše, poklonite minđuše, ako je to narukvica, poklonite joj narukvicu. Ponekad čak ne mora da bude u pitanju neki skup poklon, već originalan i personalizovan. Izaberite onaj komad nakita koji će svojim oblikom, dizajnom i ukrasima obogatiti izgled i duh osobe kojoj je namenjen. Ukoliko je nakit biran s ljubavlju, pažnjom i strpljenjem, oduševljenje neće izostati. Lančići su uvek sigurna opcija, jer uz njih uvek možete uzeti privezak koji simboliše Novu godinu i sreću. Sve popularnije su i narukvice sa privescima, pa sličan model možete primeniti i tu: opredelite se za one simbole koji su poznati kao talismani: bubamare, deteline, zvezda, potkovice i srca. Kod nas ćete pronaći priveske od belog, roze i žutog zlata sa virkonima ili dijamantima, koji pričaju najlepse priče kada se uklope sa adekvatnim minđušama ili ogrlicom. 

Kako u novo životno razdoblje želimo da zakoračimo u pratnji sreće, preporučuje se srebro kao koje, veruje se, privlači dobre stvari u život. U zlatari Spenderella u Beogradu pronaći ćete veliku kolekciju srebrnog nakita koji je tokom decembra meseca na neverovatnom popustu od čak 50%. Akcenat ove sezone je na ručnom radu, pre svega zbog unikatnosti, kreativnosti i neobičnosti izrade.  Zlatara Spenderella je mesto koje kombinuje ručni rad, vrhunski dizajn i visok kvalitet materijala kako biste vi ili dama kojoj poklanjate uživali u  originalnom i jedinstvenom nakitu, idealnom za novogodišnje darivanje. Lepo upakovan, sjajan i veličanstven, nakit je poklon za sva vremena. Iako možda svojoj porodici ili prijateljima poklanjate pažnju tokom cele godine, praznična sezona je vreme za davanje onih značajnih poklona, koji će im pokazati koliko su vam važni. U tome vam pomaže Spenderella zlatni i srebrni nakit na koji možete besplatno ugravirati inicijale, imena, poruke i čestitke kako biste vaš poklon učinili jedinstvenim. Na vama je samo da odaberete adekvatan komad nakita, ostavite ga ispod jelke i radosno čekate na onaj dobro poznati osmeh vaših dragih osoba. U nastavku vam predstavljamo naše novogodišnje favorite koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za darivanje.

Zlatno srce koje kuca samo za nju


Naša novogodišnja kolekcija obogaćena je ovim univerzalnim simbolom ljubavi čiji jezik razumeju svi. Izuzetan privezak u kombinaciji žutog i belog 14k zlata. Poklonite svoje srce dami koju volite!

Unikatne, ručno rađene minđuše sa dijamantima i dragim kamenjem


Ne postoje reči kojim bismo mogli da opišemo količinu truda, strpljenja i znanja koje smo primenili u kreiranju ovog zaista veličanstvenog para minđuša. U pitanju su minđuše napravljene od 14k zlata, ručni rad, obogaćene brilijantima 0.03ct GH-VS kvaliteta u kombinaciji sa ahatom, pink spinelom, akvamarinom, granatima citrinima, rubinima i safirima. Sigurni smo da će ovakav poklon zaseniti sve ostale! To je ono što želite, zar ne?

Narukvica u žutom zlatu


Ovaj model je izuzetno popularan zbog svoje elegancije i upečatljivosti. Jedna snažna narukvica poput ove, napravljena od 14k zlata, predstavlja savršen komad za svečane prilike kao što je doček Nove godine ili venčanje. Posetite zlataru Spenderella u Nušićevoj 7a u Beogradu (pored Muzeja Iluzija) i pronađite još zanimljivih komada iz naše novogodišnje kolekcije nakita. Čekamo vas!

 

 

 


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima