Sastavni deo naše ličnosti, ono što oslikava nas same je naš stil oblačnja. Kako se mi ralikujemo kao individue tako se razlikuju i naši stilovi. U novogodišnjoj noći se pak, svi slažemo oko jednog: želimo da zablistamo i svojim stilom zasenimo druge. Pri odabiru najboljeg novogodišnjeg izgleda, garderobe, šminke, frizure i nakita, oslobodite svoju kreativnost i originalnost jer Nova godina je prava prilika za to! Predstavljamo vam najlepše setove nakita Spenderella zlatare koji će se savršeno uklopiti u vaše novogodišnje veče.

17.12.2021.

Decembar je zaista poseban mesec! Cela planeta kao da na trenutak zaboravi na svakodnevnu rutinu i euforično ušeta u prazničnu bajku punu boja, svetala, šljokica i dekoracija. Pored ukrasa za novogodišnju jelku i dom, važno je da i vi izgledate sjajno! Praznici su odlična prilika da obogatite svoj izgled glamuroznim i ekstravagantnim komadima nakita koji će akcentovati vaš stil i energiju. Skromnost i svedenost su atributi koje ostavljamo po strani, jer u ovim danima moramo dati sve od sebe da zablistamo. Naravno, nakit treba birati u skladu sa odnevnom kombinacijom, a nju uparujemo sa mestom gde čekamo najvažniju noć u godini. Bez obzira da li se odlučite za intimni doček u krugu porodice ili uživanje na planini, restoranu ili u nekom klubu, nakit je taj koji vas svuda prati. Na umu imajte jedan cilj: vaš izgled tokom novogodišnje noći treba da bude naznaka onog što će vas čekati tokom cele godine pa zato neka nakit bude vaš glasnovogovornik - jer ,,medij je poruka’’. Pravilno odabran, nakit može u potpunosti promeniti vaš izgled, a to je ono što želite, zar ne? Nakit za ovakve prilike trebalo bi da se razlikuje od onog koji se nosi na poslu, porodičnoj večeri ili nekom drugom važnom životnom događaju. Kada pažljivo odaberete  odeću šminku, obuće i tašne na red dolazi i nakit – pravi začin koji će istaći ono što već postoji u vama.U nastavku teksta vam predstavljamo novogodišnje Spenderella komplete minđuša, ogrlica i prstenja koji će se dobro uklopiti i uz malu crnu haljinu, košulju i pantalone ili omiljeni kombinezon. Ne zaboravite  – više je više! Neka nakit bude vaš ambasador ovih praznika!

 
  1. Karakterna ogrlica  u kompletu sa minđušama i narukvicama 

Statement nakit ili nakit sa stavom je nesumnjivo spada u grupu aksesoara koji su obeležili proteklu godinu. U jedan karakterni nakit ubraja se i naša zlatna ogrlica – efektan i impozantan detalj napravljen od najkvalitetnijeg 14k zlata. I to nije sve! 

Uz nju vam predlažemo viseće minđuše od istog materijala za trenutke koji se večno pamte.  Kao što i sami znate, ovakav komad nakita je zvezda vašeg autfita, zato je važno da ostatak večernje toalete bude decentan i elegantan. Kada dodate tome visoke potpetice, sa efektnim crvenim đonom,  bićete u centru pažnje gde god se pojavite.

     2. I klasika i modernost 

Uz elegantnu malu crnu haljinu koja laska vašoj figuri, u novogodišnjoj noći savršeno će se uklopiti detalji od belog zlata. Ovu ogrlicu u kompletu sa narukvicom  karakteriše moderan dizajn koji podseća na gusto ispletenu pletenicu koja savršeno naleže na kožu. Zbog svog romantičnog i uvijenog oblika, ovaj set nakita uparuje se i sa nežnim odevnim kombinacijama punim volana i čipke.

 

  1. Važno je biti obasjan!

Zakoračite u novu godinu u pratnji omiljene osobe i sjajnog nakita.  Ogrlica od 14k belog zlata, ukrašena cirkonima se dobro uklapa u senzualne odevne varijante poput haljina ili majica sa V-izrazom.  Možete je nositi i u drugim svečanim prilikama, poput venčanja ili krštenja. Za potpuni utisak kombinujte je sa narukvicom sa cirkonima i diskrentim minđušama. Posetite zlataru Spenderella u Nušićevoj 7a u Beogradu i pronađite svog novogodišnjeg dragocenog saputnika.