Kraj godine je odlična prilika da rekapituliramo naše misli, osećanja, raspoloženja. Da podvučemo crtu, saberemo utiske, i mirne glave uđemo u godinu koja je pred nama. Naravno, uz Novu godinu idu i stare  želje: mir, sreća, ljubav i stabilnost, a gde je ljubav tu je i nakit. U tom smislu, ponekad nam je potrebno malo pomoći s strane i podrške u vidu zlatnog, srebrnog i drugog nakita sa dragim kamenjem. Uz njihovu pozitivnu energiju, sjaj i lepotu, preokrenućete narednu godinu u svoju korist, a to je ono što svi želimo, zar ne? 

24.12.2021.
Nakit je ženama oduvek donosio dobro raspoloženje, savršeno dopunjujući Vašu jedinstvenu pojavu u poslovnom okruženju, svečanim prilikama i na drugim važnim događajima. Moderni ženski nakit prikladan je uvek i svakoj prilici: najvažnije pravilno je odabrati prikladan komad koji će upotpuniti vašu pozitivnu energiju. Naši dizajneri potrudili su se da svojim radom kreiraju komade nakita različitih stilova kako bi naše dame mogle da pronađu onaj koji će zauzeti posebno mesto u njihovom srcu. U nastavku teksta predstavljamo Vam najprodavanije komade zlatare Spenderella koji će vam u 2022. godini doneti ono za čim čeznete.

1. Minđuše u roze zlatu 18.k

Spektakularne i posebne. Neka ove minđuše pričaju o vašem dobrom stilu, ali nenametljivo, jednostavno, prirodno. Rezultat ručnog rada, ovaj komad vrhunskog dizajna sa dijamantima ukupne karataže 2ct, izuzetne E boje i VS2 cistoće su dokaz da postoje razlike u izuzetnosti svakog dijamanta, pri čemu je priroda ovog puta zaista stvorila “master peace”. Very good brušenje dijamanata u brilijant cut-u učinilo je da ove minđuše postanu jedan izuzetan i diskretan komad koji uvek kaže sve. Mnoge dame su se prepoznale u njegovoj lepoti i svedenosti, a nisu se ustručavale da ga ukombinuju sa adekvatnom ogrlicom i prstenom.

2. 
Verenički prsten u belom zlatu sa brilijantom 1ct

U godini za nama, slavili smo ljubav, a kruna ljubavi bio je upravo ovaj prsten koje su dame različitog uzrasta i stila najčešće birale. Naime, njegova klasičnost i centralni dijamant od 1ct E-VS2 su ona univerzalna lepota na koju ni jedna dama nije ostala imuna. Idealan u kompletu sa minđušama i priveskom za efekat jing-janga. Neka nam 2022. godina donese još puno ljubavi i lepih brakova! 

3. 
Za onu koja je jedinstvena!

Drago kamenje roze boje je favorit 2021. godine! Rado je viđen gost na svim ženskim rukama, jer izgleda elegantno, prefinjeno i nenametljivo. Ovaj ekskluzivni prsten ukrašen morganitom u 14k belom zlatu, okružuju brilijanti ukupne karataže 0.48 G-VS2 kvaliteta. Ako je vaša ideja da je zaprosite u ponoć – neka morganit bude kamen vaše ljubavi. 

4. 
Unikatne ručno rađene minđuše sa dragim kamenjem i dijamantima

Minđuše iz naše novogodišnje kolekcije su brzinom svetlosti ušle na listu novogodišnjih želja dama Beograda, i šire. U ovaj izuzetan ručni rad utkali smo najlepše komade dijamanta, ahata, spinela, akvamarina, pink spinela, citrina, rubina i safira koji smo mogli da pronađemo na zemlji. Hvala vam što ste prepoznali naš trud, strpljenje i veštinu u svakom detalju ovog komada. To nam daje snagu i energiju da i u novoj godini pomeramo granice naše kreativnosti i neobičnosti. 

5. 
Dragocenost smaragda ukrašenog dijamantima 

Sofisticirana kombinacija smaragda i dijamanata u 14k žutom zlatu, namenjena je damama izuzetnog stila i prefinjenog ukusa. Dubina smaragda posebno se akcentuje lepotom dijamanta – a to je spoj kome niko ne može reći: ,,NE’’!  Posetite zlataru Spenderella u Nušićevoj 7a u Beogradu i izaberite neki od komada koji će zablistati na vama u godini koja nam ubrzo stiže! Neka poljubac u ponoć bude spektakularan poput najsjajnijeg brilijanta! Srećna Nova godina!