Kraljica nakita – ogrlica

Komad nakita sa kojim ćete uvek biti prepoznate jeste ogrlica. Ona daje ženstvenu notu i prefinjenost. Ako izaberete krupniju ogrlicu neka glavni fokus bude na njoj, nemojte remetiti dodavanjem krupnih minđuša ili narukvica. Ova ogrlica u žutom zlatu je izuzetan ručni rad koji će se odlično slagati uz crnu haljinu ili elegantno žensko odelo.

Ako se odlučite za ogrlicu slobodno se prepustite mašti, ipak je reč o novogodišnjem nakitu. Neka bude zlatno i efektno poput ove posebno dizajnirane ogrlice koja se može nositi i u drugim svečanim prilikama. Napravljena od 14k belog i žutog zlata – ovaj model ogrlice dominira svojim šarmantnim sjajem i neobičnim dizajnom.
 

Narukvice i prstenje – detalj koji pravi razliku

Mnoge dame kao bitan modni detalj za Novu Godinu biraju narukvice i prstenje. Oni mogu dodatno da osnaže vašu ženstvenost, i da vas pretvore u pravu divu. Kada birate narukvice i prstenje – vodite računa i o izgledu vaših ruku i manikiru – ništa ne prepuštajte slučaju. Budite kraljica novogodišnje večeri u glamuroznoj crvenoj haljini i sa ovom narukvicom u kraljevskom radu koja je izrađena tako što se jedna po jedna karika upleću i stvaraju jednu specifičnu vrstu pletenice.

Možda ste više za svedenu verziju u belom zlatu ukrašenu cirkonima? Ovaj model koji prati svetske modne trendove, idealan je u kompletu sa mindjušama, ogrlicom i prstenom. Uvek moderno belo zlato posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa cirkonima ili dijamantima.

 

Minđuše – nakit za sve! 

Zlatne minđuše jedan su od najvećih trendova 2022. godine i savršeno se slažu uz minimalističke kombinacije (i punđe!) i posebno su dobar izbor za novogodišnje aksesoare. To je doprinelo da se mnoge poznate dame poput ii Rosie Huntington-Whiteley i Belle Hadid opredele za ovaj model. Ukoliko ste više za minimalističku varijantu – u zlatari Spenderella u Beogradu pronaći ćete i to. Ako je vaš izbor odeće – glamurozna haljina sa mnoštvom detalja – onda će jedan dobar par dijamantskih minđuša savršeno zaokružiti vašu toaletu. Diskretan nakit bi u tom slučaju dopunjavao vaš ionako glamurozan stil,. Takođe, nemojte da bežite ni od malih zlatnih ili srebrnih minđuša smatrajući ih modnim detaljem svojih baka i majki, jer one mogu da deluju izuzetno elegantno i uz njihovu pomoć možete da na pravi način dopunite svoj stil. Mi vam preporučujemo ove dijamantske minđuše modernog dizajna koje su idealne u kompletu sa prstenom i priveskom.

 

Privseci 

Simboli za ljude uvek imaju pozitivnu konotaciju, tako na primer verovanje da simbol dateline donosi sreću, simbol žabe novac, srce ljubav i tako dalje. Simbolika je još veća ako planirate da u novu godinu uđete noseći komad nakita koji ima neko značenje. Da li ste videli naše priveske sa dijamantskim slovima? Odlično se uklapaju uz različite modne kombinacije, a mogu biti i poklon za vaše najdraže. Svoje novogodišnje ukrase može pronaći u zlatari Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja Iluzija) gde imate mogućnost i personalizovanja svog nakita i besplatnog graviranja. Dobro nam došli!

Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima