Decembar je već stigao, a vi niste sigurni šta biste poklonili za Novu godinu? Svima je važno da to bude nešto lepo i korisno. Nakit je pravi odgovor – on je naša svakodnevica, ima više funkcija – od ukrasne, estetske do ritualne i praktične. Recept za prazničnu sreću je jednostavan. Odaberite komad nakita koji je trendi i elegantan, sa omiljenim motivima koji simbolizuju ljubav, sreću, uspeh, zdravlje i radost (srce, zvezda, detelina, krila anđela itd). Na nakitu možete besplatno gravirati inicijale, imena, poruke i čestitke i na taj način učiniti poklon jedinstvenim. U zlatati Spenderella  u Beogradu pokloni se pakuju u ekskluzivne braon kutijice sa roze mašnama, a vaše je samo da ih stavite ispod jelke i čekate onaj dobro poznati osmeh i ushićenost na licu onih koji ih budu otvarali.

Pri odabiru nakita moramo da imamo na umu kome je namenjen nakit i koliko poznajemo osobu kojoj kupujemo poklon. Ako su u pitanju osobe poput kolega i poslovnih partnera – onda nećete pogrešiti ako se držite klasike. Elegantna narukica ili ogrlica sa sitnim priveskom su pun pogodak. Sa druge strane – kada je reč o vama bliskim osobama – tu imate više slobode pri odabiru. Trudite se da nakit uklopite u stil osobe – ako je osoba konzervativnija birajte decentne minđuše od belog ili žutog zlata sa dijamantima Za one koji prate trendove i vole da eksperimentišu – pustite mašti na volju i izaberite ekstravagantne komade ukrašene dijamantima, rubinima, safirima i drugim dragim kamenjem. Onim najromantičnijima predlažemo nakit od roze zlata koji je romantičan, elegantan i luksuzan. Svi komadi nakita Spenderella zlatare u Beogradu se jedinstveni ručni rad, proizvedeni u malim serijama, posvećeno i s velikom ljubavlju. Ne želimo da se povodimo prolaznim modnim trendovima, stoga osmišljavamo i stvaramo komade koji su vanvremenski. Kada na vašem licu ugledamo iznenađenje, osmeh i oduševljenje – znamo da smo na pravom putu. Dobro došli u našu bajku za modernu princezu koja je smeštena u Nušićevoj 7a (pored Muzeja Iluzija u Beogradu).

  1. Dijamantske minđuše u roze zlatu 

Јednostavno nešto postoji u nakitu što ga čini sentimentalnim. Možda je to zato što neki komadi nakita predstavljaju veoma bitne trenutke u Vašem životu, kao što su: veridba, venčanja, rođenja, mature. Birajte ove elegantne minđuše za sva vremena sa brilijantima u roze 14k zlatu. Pogodne za svaki dan, ali i u posebnim prilikama. Idealne u kompletu sa prstenom i ogrlicom.

  1. Krug ogrlica u roze zlatu!

Pred vama je još jedan Spenderellin novitet! Izuzetna ogrlica krug u rozem 14k zlatu bez cirkona, predstavlja pravi izbor za personalizovani poklon. Mogućnost graviranja sa spoljne ili unutrašnje strane pri čemu je svaka ogrlica unikat. Model koji prati svetske modne trendove, idealna u kompletu sa mindjušama, narukvicom i prstenom.

  1. Privezak srce sa morganitom

Da li ste čuli za morganit? Ovaj nežni kamed roze boje na mala vrata osvaja srca dama širom sveta. Ovaj privezak u obliku srca u kombinaciji belog i roze 14k zlata je idealan način da joj pokažete koliko je volite. Neka vaša ljubav sija i u narednoj godini. 

 


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima