Međunarodni filmski festival u Kanu ove godine se vratio u dobro poznate okvire. Najpoznatije filmske projekcije, zajedno sa crvenim tepisima i blistavim poznatim ličnostima, ponovo su u centru svetske pažnje. U nastavku vam izdvajamo najlepše komade nakita čijoj lepoti ne prestajemo da se divimo.

16.07.2021.

​​Ogromni smaragdi, safiri, dijamanti - posetioci Palate festivala i kongresa, ali i auditorijum celog sveta videli su ono što se čini najimpresivnijim nakitom koji su svetski proizvođači nakita ikad stvorili. A ako izbrojite sve one karate koji su se našli na dekolteima i na ušnim školjkama glumica, sigurni smo da ćemo dobiti devetocifrene brojeve. Kanski festival, posle jednogodišnje pauze, vratio se u punom sjaju i prikazao svu lepotu juvelirske umetnosti. Na nama je da se divimo, oduševljavamo i inspirišemo komadima - glavnim zvezdama naslovnih strana i filmskih ostvarenja.

Diana Kruger sa Chaumet komadima 

Nemačka glumica, modna manekenka i zvezda filmova ,,Troja’’ i ,,Prokletnici’’ Dijana Kruger ne prestaje da nas oduševljava. Njena germanska sofisticiranost, elegancija i nenametljivost  ponovo su došli do izražaja. U moru prelepih glumica, Dijana se istakla minđušama i prstenom iz najnovije kolekcije visokog nakita brenda Chaumet.  Decentne, svedene ali i dalje upadljive - njene komade poželela bi svaka dama od stila. Bela Hadid i Chopard dijamanti

Model Bella Hadid poznata je po svojim ekstravagantnim kombinacijama u kojima nakit ima svoje posebno mesto.. Nestvarno lepa, Bela je na ovogodišnjem Kanskom festivalu ponela minimalističku belo-crnu haljinu John Paul Gaultier sa dugačkim šlepom od tila koju je savršeno akcentovala dijamantskim minđušama od belog zlata i srcolikim prstenom ukrašenim rubinima i dijamantima. Ako vam ponestane modne inspiracije za svečane događaje - neka Bela bude vaša adresa za inspiraciju. Dijamanti nikada ne greše!

 

Marion Cotlared i Chanel 

Višestruko nagrađivana francuska glumica, Marion Cotlared uvek postavi  ,,domaći zadatak’’ glamura i elegancije gde god da se pojavi. Ovog puta, domaćem terenu, Marion je otišla korak dalje noseći Chanel ogrlicu od 18k žutog zlata sa dijamantskim minđušama iste kuće.  Uklopila ih je sa modernom metalik haljinom na jedno rame, ukrašenom suptilnom čipkom i srebrnim cipelama. Šik na francuski način! Usudite se da se ovog leta ponesete komade u njenom stilu - jer nema boljeg trenutka od ovog sada.
Mélanie Laurent nosi Cartier

Ambasadorka jednog od najprestižnijeg brenda Cartier i članica žirija u Kanu, glumica Melanie Laurent hrabro je iznela par minđuša iz najnovije Tutti Frutti kolekcije - pravog vesnika leta.  Šarene, sjajne i vesele - ove minđuše savršeno su upotpunile njenu svetlo plavu haljinu i blistavi ten. Napravljene od platnine, smaragda, rubina i dijamanta - minđuše su prava riznica lepote i detalj koji ulazi u Kanski hall of fame nakita.

Zasijaj do zvezdica

Znamo da su filmske heroine i njihove modne kreacije merilo lepote i savršenosti. Neka vam Kanske priče posluže kao inspiracija za modno traganje i odabir najlepših komada nakita za vaše velike i male životne događaje.  Neka vam u toj avanturi zlatara Spenderella u Beogradu bude savršeni saputnik i mesto koje otkriva neverovatne komade nakita koji će vam okupirati um i srce.  ​​Ukoliko ste osmisli jedinstveni komad nakita - naši juveliri ga mogu izraditi kako bi vaše snove preveli u stvarnost. Izrađujemo komade u zlatu, ukrašene dijamantima, cirkonima ili drugim dragim kamenjem. Rok izrade nakita je od dve do četiri nedelje u zavisnosti od kompleksnosti modela. Posetite nas u Nušićevoj 7a (pored Muzeja Iluzija) i pronađite svoj zvezdani komad nakita za leto pred nama.