Ne morate čekati rođendan ili 8. mart da biste obradovili svoje najbliže ženske osobe: majku ili sestru. Jedna drevna mudrost kaže da su najlepši upravo oni pokloni kojima ne treba razlog ili povod. Kako odabrati poklon za osobu sa kojom ste najbliži i koju poznajete bolje od sebe? To je poseban vid odgovornosti – jer želite da poklon zaista bude po njenoj meri i ukusu. U nastavku vam predstavljamo komade Spenderella zlatare koji se najčešće biraju kao poklon za mame i sestre.

09.07.2021.

Jedna reč, a toliko ljubavi – majka. Životni oslonac, najbolji prijatelj, savetnik i podrška – majke su sve to i mnogo više. Njihova nesebična ljubav inspiracija je mnogim piscima, slikarima i filmskim stvaraocima. Majke su osobe koje nas uvek stavljaju na prvo mesto, često ispred svojih ličnih želja, zbog čega je važno da im uzvratimo ljubav, pažnju i brigu poklonom koji će imati posebnu vrednost i smisao u njenom životu. Njihova energija, snaga i požrtvovanost pokreću našu planetu i motivišu nas da uvek budemo bolji.

Izabrati adekvatan poklon za mamu podrazumeva veliku dozu kreativnosti i razmišljanja - sigurni smo da ne želite da vaš poklon izgleda kao nasumično izabrana stvar sa prve strane Google pretraživača. Pored majki, sestre su druge važne ženske osobe u našem životu. Taj odnos se teško može opisati, ali se može osetiti – zagrljajima, osmesima, poljupcima. Ako nas je život ,,počastio’’ sestrom – budite mu zahvalni jer sestre su zakon! Uz njih je svaki problem manji, svaki osmeh glasniji, a svako letovanje – luđe.

Postoji mnogo poklona kojim ćete obradovati svoju mamu ili sestru. Ali, ponekad – najveći pokloni imaju samo efekat trenutnog zadovoljstva. Ako ste u potrazi za poklonom koji će biti posebna ,,poslastica’’ – nakit je uvek pravo rešenje. Pažljivo odabran tako da odgovara stilu mame ili sestre, nakit je savršen način da pokažete zahvalnost, pažnju i ljubav za sve ove godine koje su uz vas. U nastavku vam predstavljamo komade koji će zadovoljiti različite budžete i ukuse. Na vama je samo da ih volite!


Žuto zlato za bezuslovnu ljubav!

Sa nakitom od žutog zlata nema greške. Nosile su ga naše bake, tetke i mame. Ukoliko je vaša majka dama klasičnog stila, nova izuzetna ogrlica od 14k zlata sa brilijantima učiniće da ona zasija najlepšim sjajem. Idealna je u kompletu sa prstenom i minđušama – jer vaša mama zaslužuje najbolje.

Zlatno srce za dva srca koja kucaju 

Sestre su najveći izvor snage, radosti i ljubavi – i svaka sestra posebna je na svoj način. Ima li boljeg simbola za vašu vezu od zlatnog srca? Mi mislimo da ne. Ovaj univerzalni simbol kao da kaže umesto vas - ,,ne brini, sestra je uvek tu’’ . Pored toga, ovaj zlatni privezak je savršen poklon za damu koja prati modne trendove, baš kao vaša sestra. Izrađen u kombinaciji belog i žutog zlata, ovaj budget-friendly privezak će još više ojačati vaš odnos.

Unikatan poklon sa ličnom porukom

Ova narukvica od belog 14k zlata sa dijamantom 0.10ct G-VS2, predstavlja idelan personalizovani poklon za najvažniju osobu vašeg života. Posebna miracle tehnologija brušenja zlata oko brilijanta daje efekat kamena značajno veće karataže. Uz svaku kupljenu narukvicu poklanjamo vam gratis graviranje sa spoljne ili unutrašnje strane. Na njenoj pločici možete upisati najlepšu posvetu, stihove pesme ili citat omiljene pesme vaše majke.

Minđuše za sestru slatku

Bez obzira da li je starija, mlađa ili čak sestra bliznakinja, sestra obogaćuje život i omogućava da iskusimo ljubav kakva ne može da se poredi sa bilo kojom drugom vrstom ljubavi.  Zato je pravo vreme da obogatite njen stil i izgled omiljenim đinđuvama svake ženske osobe – minđušama. Mi vam predlažemo minđuše u belom zlatu sa dijamantima ukupne karataže 0.40ct H-VS. Možete otići korak dalje – i kupiti sebi identične minđuše koje će biti vaš tajni znak raspoznavanja i samo vaša priča. Posetite nas u Nušićevoj 7a u Beogradu (pored Muzeja Iluzija)i izaberite poklon za vama dragu žensku osobu. 

 

T: 011/334-04-53

M: 065/334-04-53

E: shop@spenderella.rs