Pozvani ste na svadbu bliskih prijatelja ili rodbine? Haljina, šminka, odelo, cipele – sve je pripremljeno, osim poklona. Dok mnogi smatraju da je kao poklon za nečije venčanje najbolje priložiti koverat sa novcem, ima i onih koji bi radije da kupe neki originalan poklon. Budite jedan/na od njih i izaberite nakit – poklon za sva vremena.

16.06.2021.

Još od davnina, svadbe predstavljaju magično iskustvo, povod da se prijatelji, rodbina i mladenci okupe kako bi proslavili ljubav i zajednicu dvoje ljudi. U dobroj atmosferi, veselju i radosti – ovaj događaj ostaje zapamćen do kraja života. A gde su svadbe, tu su i pokloni – idealna prilika da pokažete svoju kreativnost, praktičnost i maštovitost. Pri kupovini poklona – cena i nije toliko važna, koliko njihova emotivna vrednost. Birajte poklone koji će imati važnu ulogu i značaj u zajedničkom životu mladenaca. Iako biste se pre opredelili za čuvenu ,,koverticu'' mi vam preporučujemo da, ovog puta, iznenadite sebe, ali i mladence divnim nakitom. On može biti zlatan, srebrni, ukrašen dijamantima, safirima, rubinima ili nekim drugim dragim kamenjem. Ukoliko tragate za poklonom kojim ćete se izdvojiti iz mase i pokloniti nešto od značaja – neka zlatara Spenderella bude vaša prva destinacija.

Spoj tradicionalnog i modernog

Zašto je nakit odličan poklon? Pre svega – to je predmet koji s vremenom dobija na lepoti i vrednosti, baš kao i ljubav mladenaca. Možete izabrati zlatne narukvice specijalno rađene za nju i njega na koje ćemo dodatno ugravirati posvetu, datum venčanja ili neku drugu važnu poruku. Zlatne narukvice u paru su idealne - jer njihov kružni oblik simboliše trajnu vezu, lepotu ljubavi i posvećenosti. Nakit od belog zlata je isto dobar izbor. Za mladu birajte nakit u vidu ogrlice ili minđuša, dok za mladoženju to mogu biti manžetne ili prsten koji će on nositi u specijalnim prilikama. Lepo je kada posle više godina braka, bračni par ima zlatne predmete koji ih podsećaju na svadbu i sve lepe trenutke koji su povezani sa tim danom.

Dukati, dukati i samo dukati

Univerzalni svadbeni poklon, vesnik tradicije - mali zlatni dukat je sve to i mnogo više. Zlatni dukat je predmet koj ostaje u porodičnom nasleđu, i može se prenositi sa kolena na koleno. U srpskoj kulturi, veruje se da zlatni dukat donosi sreću i blagostanje – a to su vrednosti koje želite da zauvek vladaju u domu novih supružnika. Kada se za jednu važnu priliku kao što je venčanje – dobije dukat – obično se on čuva tokom celog života kao podsetnik na događaj koji je život dvoje ljudi odveo u novom pravcu. Dodatno, dukate možete ukrasiti inicijalima mladenaca, datumom ili mestom na kome su izgovorili svoje sudbonosno – DA.

Dijamant u blisteru

Ovaj poklon vole svi! Izuzetno traženi, dijamanti u blisteru biraju se za sve važne životne događaje – od rođenja deteta, proslave punoletstva sve do svadbi! Što su osobe koje se venčavaju vama bliže – osećaćete i veću odgovornost da pronađete adekvatan poklon za venčanje. Dijamanti u blisteru su upravo jedan od njih. Ukoliko se odlučite da budete drugačiji od ostalih zvanica, i mladence darujete modernim svadbenim poklonom – dijamanti su prava stvar. Večni, savršeni, blistavo lepi … dijamanti u blisteru dolaze u savršenom pakovanju da ukrase najuzvišenije osećanje – ljubav.                                                                          Posetite vašu zlataru Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a) kako bismo zajedničkim snagama pronašli vaš idealan poklon.