Ne postoji lepši poklon od dijamantskog nakita. Osoba kojoj namenite ovaj luksuzan i elegantan poklon ostiće se kao najvažnija na svetu. Dijamanti krase minđuše, narukvice, ogrlice…odakle početi, pitate se? U nastavku ćete pronaći par inspirativnih poklona koje će je, sigurno, oboriti s nogu. Budite originalni i izbegavajte klišee!

07.06.2021.
Dijamantski nakit je klasik u svetu juvelirstva. Ukoliko želite da poklon koji ste namenili dragoj osobi ne izgleda kao da ste nabrzaka skrolovali Instagram feed-om ili kao nasumično izabran predmet sa prve strane Google search-a, posetite zlataru Spenderella u Beogradu. U našoj riznici nakita pronaći ćete onaj komad koji pored estetske vrednosti, poseduje i veliku emotivnu vrednost. Dijamanti su remek delo prirode, a nakit ukrašen njima prirodni dodatak vašoj lepoti i posebnosti. Ne zaboravite – dijamantski nakit birajte prema karakteru i stilu osobe – jer je svaki nakit duboko lično i intimno iskustvo.

Dijamantske minđuše

Naušnice unose dašak elegancije, ali i konturišu deo tela koji je svima vidljiv - lice.  Kvalitetan par dijamantskih minđuša osvetljava lice i doprinosi šarmantnosti osobe koja ih nosi.  Bilo da je reč o jednostavnim minđušama na ,,šraf’’ ili dugačkim dijamantskim minđušama, ne postoji žena koja im može odolieti. One su njen potpis, deo ličnog stila i ,,začin’’ koji će i najneobavezniju odeću učiniti primećenom. Pri odabiru dijamantskih minđuša, imajte na umu oblik lica, boju očiju, kao i frizuru. Upotpunite par minđuša sa adekvatnom ogrlicom ili dijamantskim prstenjem i osećajte se kao prava holivudska diva.

Dijamantske ogrlice

Moto zlatare Spenderella je da je nakit bezvremenski komad koji treba nositi baš kao što nosimo vlastiti karakter – ponosno i sigurno. To je i slučaj i sa dijamantskim oglicama. One mogu biti izrađene od belog, žutog ili pink zlata – kako biste ih nosili samostalno ili u paru sa minđušama i prstenjem. Pored dijamanta, ogrlice mogu biti ukrašene i smaragdom, rubinima ili nekim drugim kamenjem u skladu sa vašim omiljenim bojama. I jedan savet - nemojte se voditi modnim diktatima, vi ste osoba za sebe pa birajte onaj oblik i dužinu ogrlica koji najbolje pristaju obliku vašeg lica i tenu.

Dijamantske narukvice

Narukvice su u današnje vreme modni dodatak i za muškarce i za žene. Tu su da privuku pažnju svojim raznolikim dizajnom i ukrasima. Dijamantske narukvice su izuzetno popularne I dobro se slažu uz dame različitih uzrasta i životnih stilova. Narukvice ističu lepotu vaše ruke, akcentuju duge i negovane prste koje krasi divni manikir. Mogu biti ukrašene privescima  - ukoliko volite da baš privlačite pažnju. Dijamantska narukvica je investicija za ceo život. Možete je dobiti na poklon, ali možete je kupiti sami sebi - jer život je samo jedan. Ona je savršeni dodatak večernjim toaletama, ali se dobro slaže i uz svakodnevne, poslovne kombinacije. Ko može odoleti dijamantima? 

Dijamantsko prstenje

Kada se nađu na prstenu, najromantičnijem komadu nakita, dijamanti simbolizuju večnu ljubav, posvećenost i brigu. Vereničko prstenje ukrašeno dijamantima je ultimativni izraz posvećenosti, želje i ljubavi. Unikatnog dizajna, savršene finalne obrade, vereničko prstenje Spenderella juvelira sigurno će predstaviti divni podsetnik na vaš poseban dan. Od prstenja u dve nijanse zlata sve do dijamantskih komada –  postoji dijamantski prsten za svačiji ukus. 

Naravno, dijamantsko prstenje može biti i vaš svakodnevni aksesoar, amajlija i znak raspoznavanja. Na raspolaganju su oni sa većim kamenom, a ukoliko ste minimalista, birajte one decentnije i manje upadljive. U svakom slučaju, ne zaboravite da sve što je lepo i dragoceno zahteva održavanje i negu - to se odnosi na vaš nakit isto koliko i na vas. Posetite zlataru Spenderella u Nušićevoj 7a u Beogradu i  izaberite dragocenost vašeg života.