Upoznajte neke od naših najprodavanijih komada u 2020. godini i ne zaboravite – život se nastavlja. Pronađite sjaj duboko u sebi, baš kao se dijamanti stidljivo kriju u unutrašnjosti zemlje, i negujte ga. Nakit je tu da dodatno istakne vaš lični sjaj i učini ga vidljivim i drugima

27.11.2020.
Kada smo pre više od 65 godina pokrenuli malu radionicu, želeli smo da kreiramo komade koji prevazilaze trendove i postaju deo vaših malih i velikih životnih događaja. Danas, u Beogradu, sa istim entuzijazmom kao na počecima, svakom komadu pristupamo pažljivo i promišljeno kako bismo stvorili nakit koji bi svaka dama sa ponosom nosila.

Primamljiv spoj sofisticiranosti i besprekorne izrade deo je našeg dizajnerskog rukopisa i ono što nas, posle mnogo godina, preporučuje i izdvaja u svetu nakita. Nikada se nismo vodili kompromisima i prolaznim modnim diktatima. Kvalitetno, originalno i posvećeno stvaramo nakit koji je, pre svega, jedno duboko lično iskustvo … To su komadi koji se dugo nose, čuvaju i nasleđuju. Pričaju priče o velikim ljubavima, poslovnim uspesima, životnim avanturama i međugeneracijskim vezama. I ove godine, pokazali ste nam da je potreba za lepim, drugačijim, sjajnim – večna i univerzalna. Kada kupujemo promišljeno, iz srca, sa željom da sebe i druge usrećimo i podsetimo na nežne zajedničke trenutke – tada je nakit idealan poklon.

Čuvena rečenica – Diamonds are forever -još jednom se pokazala kao istinita – jer zaista, sjaj dijamanata je ono što nam vraća nadu, želju za životom i optimizam. Dovoljan je jedan par dijamantskih naušnica ili ogrlica da bismo probudili unutrašnju uspavanu lepoticu. Ove godine, posebno su se istakli vaši zahtevi za unikatnim dijamantskim vereničkim prstenom – zavetom za boljim i sigurnijim životom u dvoje. Drago nam je što je vaša ljubav, iz godine u godinu, sve jača – i što se odlučujete da nastavite da kroz život koračate zajedno.

Kako nam se bliži i Nova godina, pronađite inspiraciju u našim najprodavanijim komadima koji mogu biti idealan poklon za vašu majku, sestru, tetku, drugaricu ili partnerku. Ako jedna slika priča hiljadu reči, zamislite šta sve kaže jedan dobar komad nakita ….


Aurora Borealis – verenički prsten

Inspirisani neverovatnim prirodnim fenomenom - igrom svetlosti kreirali smo verenički prsten Aurora Borealis – ovogodišnji hit među mladencima. Rezultat ručnog rada, ovaj prsten proizvodi se u ograničenoj seriji i u sebi čuva čitav svet emocija. Šta ga čini toliko posebnim? Pre svega – najfinije 14k belo zlato ukrašeno brilijantima D boje i visoke čistoće (SI). Izuzetno je lagan (karatraža 0,5) što ga čini savršenim vereničkim prstenom. Ovaj divan brilijant zarobio je sve nijanse polarne svetlosti – od najtamnije plave, zelene, ljubičaste sve do žute.

I to nije sve! Unutar brilijanta nalazi se specijalni hologram koji vam garantuje da je prsten uvek na sigurnom mestu – ruci vaše izabranice. Na prvi pogled klasičan, Aurora Borealis prsten je jedna prava juvelirska lepotica – koja će ostati naš best seller i u godinama koje dolaze. Ljubav nikada ne izlazi iz mode!

Ametist ogrlica

Zbog svoje nežnosti i prefinjenosti, roze zlato je prvi izbor mnogih kupaca. U kombinaciji sa drugim dragim kamenjem ono dolazi u potpunosti do izražaja, budi emocije i izaziva oduševljenje. Jedna od najpopularnijih ogrlica stvorena u našoj radionici je Ametist ogrlica u roze 14k zlatu, težine 1,45 grama, karatraže - 0.75.

Ukoliko želite da pokažete dami svoju romantičnu stranu, ili istaknete njenu posebnost i lepotu – Ametist ogrlica je idealan poklon. Duboka i misteriozna ljubičasta boja ametista zaintrigiraće i one najinstačanijeg ukusa. Juveliri zlatare Spenderella trude se da svakom komadu nakita priđu sa podjednakom pažnjom, kreirajući svoja pravila. Možda je to i razlog zašto je Ametist ogrlica izuzetno traženi komad koje će voleti dame različitog uzrasta i životnih stilova. Jednostavno, upečatljivo i vanvremenski!

Cvetne minđuše

Minđuše su jedan od najpraktičnijih komada nakita – mogu se nositi u svakoj prilici, od neformalnog do elegantnog događaja. Okrugle, kockaste, male, velike, decentne, efektne, minđuše dolaze u različitim oblicima slaveći lepotu ukrašavanja.

Ove godine, jedne od najtraženijih minđuša su ove zlatne minijature floralnog motiva. U pitanju su moderno dizajnirane minđuše sa dijamantima, ukupne karatraže 0.05ct G-VS u pink 14k zlatu. Ove ljupke minđuše na šraf zrače nenametljivom elegancijom koja će ulepšati vašu svakodnevicu. Cvetni motivi su tu da razigraju formu, sa željom da sva pažnja ostane na vama – prvoj i najvažnijoj lepotici. U kompletu sa prstenom i priveskom predstavljaju idealan poklon za predstojeće novogodišnje praznike.