Postoji mnogo načina na koji možete zaprositi svoju devojku, ali jedna od najromantičnijih prosidbi je svakako novogodišnja. Praznici su idealno vreme da svoju vezu podignete na viši nivo. Neki momci se odluče za posebnu zimsku destinaciju, poput planine ili vidikovca dok drugi uključe čitavu ekipu ljudi u realizaciju plana. Postoje i oni koji smatraju da je prosidba privatna stvar koja se tiče samo para. U nastavku teksta pogledajte najromantičnije novogodišnje prosidbe slavnih i pronađite inspiraciju za ovaj najvažniji trenutak u životu svakog para.

30.12.2022.

Praznici mogu biti jako pogodno vreme za prosidbu, naročito ukoliko nemate ideju o tome kako bi originalna prosidba trebalo da izgleda. Na taj način će vas određeni praznik uvek asocirati na jedan od najsrećnijih dana u vašem životu. Ukoliko vaš izbor padne na Novu godinu, prsten možete sakriti unovogodišnji poklon ili okačiti kutiju kao novogodišnji ukras na jelku. Ukoliko imate u planu da otputujete, uvek možete ciljano izabrati neku od romantičnih destinacija, baš u tu svrhu. 

I slavni se često odlučuju za novogodišnje veridbe! Praznici su vreme euforije koje probudi uspavane romantične osećaje i podstakne nas na nezaboravne trenutke. Rori Mekilroj - jedan od najboljih i najpoznatijih golfera na svetu zaprosio je svoju devojku, teniserku Karolinu Voznijacki u novogodišnjoj noći. Mekilroj je postavio sudbonosno pitanje u Sidneju, gde se teniserka pripremala za Australijan open. Trenutak kada je Karolina izgovorila glasno ,,DA“ Rori je doživeo kao najveću pobedu i najavu svega lepog što nova godina donosi. Karolina je sa ponosom istakla svoj 12 karatni dijamantski prsten koji bi svaka dama poželela. U zlatari Spenderella u Beogradu možete pronaći veliki broj modela dijamantskog prstenja koji svojom lepotom mogu parirati svetskim. 

Još jedan slavni par ušetao je u Novu godinu uz poljupce i dijamantsko vereničko prstenje. Naime, poznata glumica Natali Portman i njen verenik, baletski igrač i koreograf Bendžamin Milpije, verili su se za novogodišnje praznike 2010. godine. Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma "Crni labud", a danas imaju sina Alefa i ćerku Amaliu. Njihov verenički prsten od dijamanta i platine bio je inspiracija za kreiranje našeg modela sa morganitom koji jedva čeka da zablista na ruci jedne prelepe dame. I to nije sve Jedna od najlepših holivudskih glumica Sofija Vergara verila se za Džo Manganijela na Badnje veče decembra 2014. godine. Njen verenik i budući muž pripremio je prosidbu na španskom jeziku: „Zaprosio sam je na španskom, morao sam da pričam jezik koji mi nije poznat i zbog toga sam bio najviše nervozan“.  Da se trud uvek isplati – pokazala je i Sofija koja se naredne godine i udala za izabranika svog srca. Njen masivan verenički prsten ukrašen dijamantima koštao je neverovatnih pola miliona dolara i nije prestajao da privlači pažnju medija. U zlatari Spenderela pronaći ćete vereničko prstenje koje ne zaostaje za najnovijim svetskim trendovima po različitim cenama - za svačiji budžet. Prilikom kreiranja prstenja ništa nismo prepuštali slučaju - jer lepota se krije u svakom detalju.Ima li išta lepše nego izaći iz stare godine kao devojka, a ući u Novu kao verenica svog izabranika? Mi, u zlatari Spenderella mislimo da ne - a veridbe slavnih parova nam to i potvrđuju. U trenutku kada je čitav grad obasjan vatrometima, kada se osmesi nose kao najlepši modni detalj, srca se otvaraju za novi i lepši život u dvoje. Izaberite jedan od modela dijamantskog vereničkog prstenja zlatare Spenderella u Beogradu i pronađite onaj komad koji će zapečatiti vašu ljubav.


Radionica zlatare Spenderella u Beogradu je prepoznatiljiva po velikom broju modela vereničkog prstenja, burmi od belog zlata, žutog zlata, pink zlata ali i po nakitu sa dijamantima i dragim kamenjem – koji predstavljaju idealan simbol vaše ljubavi. Zakoračite u Novu godinu kao verenici uz prstenje Spenderella zlatare. Srećno mladenci
!