Da li poznajte neku damu koja ne voli minđuše? Mislimo da ne. Minđuše su onaj komad nakita koji daje pečat svakom stilu, ulepšava razne odnevne kombinacije i akcentuje lepotu lica. U ponudi zlatare Spenderella pronaći ćete različite stilove minđuša kojim možete obradovati sebe ili neku dragu osobu. Upoznajte našu najnoviju kolekciju!

29.04.2022.

Često se osobama koje volite i bliskim prijateljima poklanja nakit kao simbol ljubavi i pažnje. Bez obzira trendove,, ovakvi komadi ne gube na aktuelnosti upravo zato što su usmereni na suštinska i dugotrajna ljudska osećanja. Jedan od najčešćih zlatnih i srebrnih predmeta koji se bira su minđuše. Zbog svoje praktičnosti i lepote, opredeljujemo se za minđuše sa dragim kamenjem ili minđuše sa dijamantima - komadima nakita koji prevazilaze vreme i trendove.

Kroz istoriju mode, minđuše su predstavljale ,,statement’’ komade - one su lična karta našeg ukusa i stila. Jednostavne forme i poigravanje minimalizmom su ono što sve više dominira u svetu nakita, pa tako i minđuša. Zašto ne biste osvežili vašu kolekciju parom dijamantskih minđuša koje su pažljivo izradili najbolji juveliri zlatare Spenderella u Beogradu?  Svakom našem komadu minđuša potrebna je jedinstvena osoba sa svim svojim manama, vrlinama i energijom koja će ga nositi i tako dodatno oplemeniti dizajn i karakter nakita. Fokusom na jednostavnu i minimalističku estetiku, sa dodacima dijamanata i dragog kamenja - kreirali smo novu kolekciju minđuša koje će se jednostavno i prirodno uklopiti u životni stil i karakter osobe koja ih nosi. Kvalitet materijala, prefinjenost dizajna i posvećenost svakom detalju prepoznaće oni sa istančanim ukusom i oštrim okom.

Često se naši kupci opredeljuju za minđuše sa dijamantima - dragim kamenom ljubavi. Ovaj tip nakita najčešće se poklanja za rođendane, prosidbe ili godišnjice braka, stoga se dijamantske minđuše, kao i drugi dijamantski nakit ima poseban status u svetu nakita. Naše minđuše sa dijamantima izrađene su u posebnoj invisible setting tehnologiji kojom se stvara efekat znatno svetlijeg i većeg dijamanta. Izaberite jedan par dijamantskih minđuša koji će dragu osobu koja ih nosi uvek podsećati na vas. 

Kako je pred nama leto - godišnje doba kojem se radujemo svi - vreme je da unesemo malo boje u svoje komade nakita. Neka to budu minđuše ukrašene rubinima, safirima, ametistom ili smaragdom - izbor je samo vaš! Raznobojne minđuše su onaj komad nakita koji će podići raspoloženje i uneti vedrinu u vaš život. U nastavku vam predstavljamo izbor komada minđuša zlatare Spenderella sa dijamantima i drugim dragim kamenjem sa kojima ćete kreirati prelepe uspomene kojima ćete se uvek vraćati.

 
1. Unikatne, kao vi


Ove fantastične, unikatne minđuše predstavljaju vrhunac našeg ručnog rada i juvelirskog zanata. Izrađene u žutom 14k zlatu, obogaćene brilijantima u kombinaciji sa ahatom, pink spinelom, akvamarinom, rubinom i safirom. Ukoliko želite da privučete pažnju gde god da se pojavite - neka ove minđuše budu vaš saveznik u tome. 2. Savršene viseće minđuše sa dijamantima 


Kada smo pričali o minimalizmu, mislili smo na ove geometrijske minđuše od 14k belog zlata sa brilijantima. Kada želite da upotpunite kombinaciju ili ostavite poseban utisak, ove minđuše su tu da vam pomognu. Viseće minđuše sa dijamantima su onaj komad nakita koji se nosi zauvek. Idealne su u kombinaciji sa ogrlicom i prstenom.3. Tanzanit i brilijanti: savršen par


Dijamantske minđuše u kombinaciji sa tanzanitom u belom 14k zlatu možete nositi kako u svečanim prilikama, poput venčanja ili krštenja, tako i u svakodnevnim situacijama. Tanzanit, poludragi kamen plave boje, apsolutni je hit među damama. Zašto ne možemo da mu odolimo? Možda zbog njegove nežne prefinjenosti? Ili zbog nestvarno intenzivne plave  boje koja podseća na dubine okeana? Odgovor je samo vaš. Ovaj model se odlično kombinuje sa francuskom punđom ili konjskim repom - jer tada njihova lepota dolazi do punog izražaja.  Posetite zlataru Spenderella u Beogradu, Nušićeva 7a (pored Muzeja Iluzija) gde ćete naći veliki izbor minđuša sa dijamantima i dragim kamenjem, prstenja, ogrlica, narukvica i drugog nakita. Dobro nam došli!