Želite da iznenadite dragu osobu? Birajte dijamant u blisteru – poklon koji če ostaviti bez reči osobu kojoj je namenjen. Može ga čuvati kao dijamant, ostavititi u nasleđe ili ugraditi u nakit: burmu, prsten, ogrlicu, minđuše. Svako vreme je pravo za kupovinu dijamanta u blisteru.

26.08.2022.
Dijamant u blisteru je poklon koji govori jezikom ljubavi. Ima li boljeg načina da iskažete svu vašu naklonost nego elegantnim i luksuznim poklonom – dijamantom u blisteru? Već decenijama, dijamantski nakit se poklanja kao simbol vernosti i ljubavi, čuva se i prenosi sa generacije na generaciju. Ovim komadom nakita poručujete osobi kojoj je dijamant namenjen da vam je vredna, važna i posebna – baš kao što je i dijamant.  
Dijamant u blisteru se ne poklanja tek tako – on je savršen izbor za važne datume poput rođendana, krštenja,  proslava mature, godišnjica. ,,Neka joj život sija poput najsjajnijeg dijamanta’’ – poruka je koju dijamant u blisteru šalje. Nema osobe koja se ne bi obradovala da svoju kolekciju nakita upotpuni veličanstvenim komadom dijamanta u blisteru  -  jer njegova lepota je za sva vremena.

Dijamanti u blisteru kao poklon za rođenje ili krštenje deteta 

Rođenje i krštenje deteta su posebni životni trenuci koji nemaju reprizu. To su najbitniji događaji u porodičnom domu koji se obeležavaju i dugo pamte. Ukoliko ste pozvani na krštenje ili rođendan deteta – birajte dijamant u blisteru kao neprevaziđen poklon koji će roditelje dugo podsećati na vas. Dijamant se može savršeno uklopiti u stil deteta koje, kad odraste, može da ugradi komad u svoj omiljeni nakit - od minđuša, prstenja, ogrlica sve do burmi – u zavisnosti od preferencija. Važno je samo jedno – njegova lepota i vrednost su iz godine u godinu ne menjaju. Zlatara Spenderella u Beogradu pruža mogućnost zamene blistera za novi, veći dijamant uz adekvatnu doplatu. To je lepa tradicija kojom mozete ulepšati svaki rođendan, tako što ćete blister vremenom uvećavati i kada dete poraste i dođe vreme za pravi komad nakita juveliri zlatare Spenderella besplatno ugrađuju dijamant u željeni komad nakita koji specijalno dizajniramo za vas. Sjajna ideja za poklon od rođenja do punoletstva, koji pored emotivne ima i značajnu investicionu vrednost. Na ovaj način sigurni ste da nećete pogrešiti pri kupovini poklona.  

Dijamanti u blisteru – sertifikovano dobar izbor  

Svaki dijamant u blisteru kupljen u zlatari Spenderella u Beogradu dolazi uz sopstveni sertifikat na kom su definisane sve njegove karakteristike, kao i poreklo. Karatažu kupljenog dijamanta, njegovu boju, čistoću i način sečenja proverili su stručni gemolozi čiji potpis garantuje da kod sebe imate jedinstven komad. Dijamant u blisteru se može kupiti u rasponu od 8000 hiljada dinara do nekoliko stotina hiljada dinara – cena varira u zavisnosti od različitih atributa dijamanata. Na vama je samo da definišite budžet, a juveliri zlatare Spenderella u Beogradu potrudiće se da vam pronađu savršeni komad dijamanata u skladu sa planiranim budžetom. Ne brinite, nećemo žrtvovati lepotu i sjaj dijamanata – jer vaše drage osobe zaslužuju samo najbolje. Posetite zlataru Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja Iluzija) i pronađite dijamant u blisteru za vas i vama važne osobe. Dobro nam došli!