Petak je svima omiljeni dan u nedelji, a sledeći je ni manje, ni više - Black Friday! Praznik kupovine, Black Friday odlična je prilika da ugodite sebi i svojim najmilijima nakitom na neverovatnom popustu. Okrenite list u kalendaru i obeležite sledeći petak, 26. novembar - jer tada vas očekuju Spenderella popusti koje, sigurni smo, ne želite da propustite!

17.11.2021.
Iako je možda najpopularnji u Americi, Black Friday je događaj koji osvaja srca šopingholičara i u Srbiji. Poslednji petak u novembru je važan datum koji donosi brojne pogodnosti i najavljuje veliku prazničnu euforiju. Black Friday je odlična prilika i za kupovinu božićnih i novogodišnjih poklona koji su pred nama. Nadamo se da ste spremili svoju listu poklona na kojoj će biti mesta za par neverovatnih komada Spenderella zlatare. Ovog puta u fokusu su nam masivni komadi prstenja koji su siguran ,,dokaz’’ vašeg karaktera i osobenosti.

Kada bi prsten progovorio ...

Istraživanje koje su sproveli američki psiholozi pokazuje da na osnovu nakita koji neko nosi, možemo da ,,sudimo’’ o sklonostima i karakteru osobe. Kada sledeći put budete stavljali određeni prsten, ogrlicu ili neki drugi komad nakita, znajte da na sebe stavljate mnogo više od plemenitih materijala. Stavljate, zapravo, priču o sebi,  o svojim vrlinama, manama, težnjama... Neka nakit bude vaša poruka svetu, i ne ustručavajte se da je glasno izgovorite!

U zlatari Spenderella u Beogradu sve traženiji su masivni modeli prstenja kojima su poznate dame širom sveta uveliko zavedene. Pri kupovini prstenja, obratite pažnju na kojem prstu nosite svoj prsten – jer svaki prst ima svoju jasnu simboliku. Naime, prsten na kažiprstu nose snažne osobe, jake volje. Ukrašen kažiprst otkriva inteligentne i promućurne individualce. Da li ste u vašem okruženju primetili osobe koji prsten nose isključivo na palcu? Za njih se veruje da pridaju veliku pažnju seksualnosti. Nakit na domalom prstu znak je porodičnog statusa. U starom Rimu, na tom prstu se nosio prsten od bronze kao simbol dugotrajnog braka. Mali prst dovodi se u vezu sa komunikacijom i brzim dosetkama. Veliki, upadljiv prsten na njemu simbolizuje želju za komunikacijom na svim nivoima. Obratite pažnju na dizajn

Američki psiholog dr Ejmeri Vilson, koji se bavio ovom temom, smatra da prsten šalje najkompletniju poruku o ličnosti i da žene kojima je to najdraži komad nakita, čvrsto stoje na zemlji. Čak i oblik prstena mnogo govori o njegovoj vlasnici – ovalnu biraju ženstvene ali buntovne, dok okrugle nose tradicionalne osobe kojima je porodica na prvom mestu. Četvrtasto prstenje nose ekscentrične dame koje uživaju u lepoti i veoma su ambiciozne. Oblik suze otkriva melanholičan karakter, a srce nose »večite devojčice« koje se nadaju da će pronaći princa iz bajke.
Prsten je masivan 

Statement prstenje je 100% ,,in’’ ove sezone! U pitanju su masivni komadi koji su dramatični, upečatljivi i privlače poglede. Bela Hadid, Rijana i Lejdi Gaga su samo neke od poznatih dama koje nisu odolele ovoj modnoj egzibiciji. Kad je veliko, neka je najveće – jer samo dame sa velikim samopouzdanjem znaju da iznesu ovaj tip prstena. Ima li boljeg načina da ispratite trend nego ovim prstenom sa crnim dijamantima? Zablistajte na Crni petak fantastičnim prstenom sa crnim dijamantom u roze 14k zlatu. Zahvaljujući svojoj intenzivno crnoj boji, egzotičnosti i posebnosti, ovaj model jedan je od najpopularnijih u Beogradu.

Oni koji ne mogu bez boja, opredeliće se za model napravljen od 14k žutog zlata ukrašen  topazom, periodotom i neverovatnim citrinom, kamenom u divnoj narandžastoj boji.  Naravno, ovo je samo mala najava onoga što vas očekuje u Spenderella zlatari u Brogeadu. Celokupnu ponudu našeg prstenja možete videti ovde gde ćete naći prstenje različitog oblika, dizajna i materijala. Od prstenja u dve nijanse sve do dijamantskih komada – postoji prsten za svačiji ukus. Izrađujemo vereničko prstenje prema vašoj ideji, želji i fotografiji, kako bi vaš verenički prsten bio jedinstven - baš kao i vaša ljubav.

Posetite nas u Nušićevoj 7a u Beogradu (pored Muzeja Iluzija) i iskoristite veliku Black Friday akciju: 10% popusta na kupovinu vereničkog prstenja, 50% na srebro i 5% popusta za gotovinsko plaćanje. Odbrojavanje do Crnog petka je počelo!