Novac, lek, amajlija, srebro je neizostavan pratilac ljudske civilizacije, riznica priča i divan poklon kojim možete izmamiti širok osmeh. U engleskoj kulturi čest je izraz ,,silver lining’’ kojim se opisujuje ono sunce koje dolazi posle kiše. Dati sve na ,,srebrnom poslužavniku’’ znači pružiti nekome najbolje moguće uslove. Srebro u sebi krije puno značenja i pozitivnih asocijacija. Ukoliko ste u dilemi koji komad da izaberete, uronite u svet Spenderella nakita i pronađite srebrni nakit po svom ukusu.

29.10.2021.

Mnoge devojke bi rekle da se bez adekvatnog nakita osećaju nepotpuno ili nesigurno. Iako je zlato najčešći izbor pri kupovini nakita, srebro polako, ali sigurno, ulazi na mala vrata i stidljivo osvaja naše dame. Srebrni nakit je odličan komad koji se podjednako dobro uklapa u dnevne, poslovne kombinacije, ali i u one elegantne, rezervisane za noć i dobre provode. Samo srebro, pronađeno u prirodi, je vrlo mekan materijal, stoga se najčešće meša sa drugim metalima da bi nakit bio jak i izdržljiv. Tako nastaje ,,sterling silver’’ legura koja u sebi sadrži 92,5% srebra i 7,5% drugih metala od koje pravimo naše komade srebrnog nakita. Kroz istoriju, srebro je imalo više različitih funkcija, preko novca, leka, ukrasnih predmeta do ukrasa za naše telo. Danas je srebro onaj važan detalj koji pravi razliku.


Srebro prema boji kose i tena

Postoji mnogo razloga da preferirate srebrni nakit u odnosu na druge plemenite metale. Pri kupovini nakita, vodite računa kako boja srebra izgleda na vašoj koži. Ako je vaša koža svetla sa ružičastim tonovima, nakit od srebra je pun pogodak. Srebro donosi prirodni sjaj vašem tenu koji će podstaći ljude da se pitaju da li su vaši komadi dizajnirani po meri. Za one dame sa svetlo smeđom ili pepeljasto plavom kosom, srebro je, takođe, idealni metal. Ovaj nakit će savršeno dopuniti vaše prirodne karakteristike i akcentovati aristokratsku lepotu. Ako želite da odete korak dalje, srebrni nakit možete ukrasiti dijamantima ili nekim drugim dragim kamenom po izboru. Za dame koje imaju tamnu put je preporučljivije da nose srebro ili belo zlato, a ne žuto, kako ne bi izgledale suviše napadno


Srebrni nakit zlatare Spenderella zlatnog kvaliteta! 

Nakita ženama nikad dosta i koliko god se trudili da proniknemo u tu tajnu, nema mnogo objašnjenja, osim da je u pitanju  iskonska potreba. Zašto ne biste upotpunili svoju kolekciju srebrnim nakitom zlatare Spenderella na neverovatnom popustu od 50%? U našoj bogatoj kolekcij sa preko 1000 modela na popustu, srebrni nakit zauzima važno mesto, a posebno smo ponosni na veliki izbor ogrlica, minđuša i prstenja od srebra kako bi oni najzahtevniji pronašli nešto za sebe.

Srebro je jedan od metala koji najviše prija vašoj koži. Srebrni nakit neće ostaviti nikakve vrste osipa i alergije, jer je nakit zlatare Spenderella izrađen prema najvišim standardima, kako bi naši kupci uživali u lepom nakitu. Srebrni nakit zlatare Spenderella je pozlaćen belim, pink ili žutim zlatom i iz tog razloga ne tamni, ne menja boju tokom vremena, vec ima karakteristike zlatnog nakita vrhunskog kvaliteta! Iskoristite specijalnu ponudu zlatare Spenderella u Beogradu i obradujte one koje najviše volite srebrnim komadima nakita. U nastavku vam predstavljamo naše favorite meseca:

 

  1. Klasična srebrna ogrlica

Ljudi iz dana u dan ponovo otkrivaju sve čari i vrednost kvalitetnog srebrnog nakita. Bilo da želite jedinstven poklon ili nešto drugačije za svoju kolekciju nakita,  srebrna ogrlica je pravi izbor. Klasika je uvek u modi.


 

2. Srebrni prsten 

Neka srebrni prsten postane vaš zaštitni znak. Genijalno izgleda na selfiju, story-jima, ali u uživo, u svakoj prilici. Pustite mašti na volju i okrenite novi modni list - izaberite jedan srebrni prsten sa puno ukrasnih detalja. Nakit treba da unese i zabavu u vašu svakodnevicu, a ona nam je svima potrebna, zar ne? 


3.    Srebrne minđuše

Divna stvar sa srebrnim nakitom je ta što ne morate da birate između kvaliteta i pristupačnosti. Umesto toga, svoju kolekciju možete dopuniti sa više različitih komada za svaku priliku, a da pri tome sačuvate svoj budžet. Minimalističke srebrne minđuše su vaš saveznik za zimu koja je pred nama.

 

Posetite nas u zlatari Spenderella gde ćete pronaći preko 1000 različitih modela nakita od srebra na popustu od 50%, a ukoliko imate posebnu ideju za nakit - tu smo da vaše zamisli pretvorimo u realnost. Nalazimo se u Nušićevoj 7a, na Terazijama u Beogradu, odmah pored Muzeja Iluzija.