Pred nama je 2021. godina! Novogodišnje pripreme uveliko traju, jelke, pokloni, ukrasi su tu. Naravno – večito pitanje – kako se obući – iz godine u godinu je pred nama. Šta god da odlučite da iznesete – ne zaboravite da su širok osmeh i dobar komad nakita ono što svakom izgledu daje pečat.

29.12.2020.

Možda ćemo ovu godinu dočekati drugačije, u svom toplu domu, okruženi najbližim ljudima, to ne znači da treba da žrtvujemo tradicionalno novogodišnje sređivanje i ulepšavanje. Potrudite se da ugodite sebi, pronađite onaj odevni komad u kojem ćete se osećati sigurno i udobno. Odeća i nakit su ogledalo vašeg karaktera i mogu mnogo toga ispričati, zato ih pažljivo birajte. Novogodišnja noć je prilika da istaknete svoju unutrašnju i spoljašnju lepotu i zakoračite u susret novim prilikama za upoznavanje sveta u sebi i oko sebe. Potrudite se da, uprkos svim izazovima, kreirate toplu prazničnu atmosferu u kojoj ćete uživati vi i vama dragi ljudi.

Uz omiljenu hranu, muziku, ukrase – treba razmisliti i o odeći i nakitu. Prava dama ništa ne prepušta slučaju! Ukoliko se opredelite za svedeniju garderobu – i jedan novogodišnji klasik – malu crnu haljinu – začinite je efektnim zlatnim nakitom poput velikih visećih minđuša. U našoj ponudi pronaći ćete veliki izbor krupnih, a laganih minđuša – jer znamo koliko je važno da vas ništa ne opterećuje dok uživate u taktovima omiljenih pesama dok kazaljke otkucavaju ponoć. Naravno, ako ste ljubitelj manjih, decentnih minđuša koje zavode svojim suptilnim sjajem – imamo i to. Floral, zvezde, srca … nebo je vaša granica. Ako ste se ipak odlučile da za doček obučete glamuroznu haljnu sa detaljima i dezenima, preporučujemo da birate decentan nakit kako ne bi skrenuli pažnju sa izgleda. U tom slučaju, opredelite se za neku od naših ručno rađenih narukvica koje će dodati neophodnu dozu glamura onda kad je najpotrebnije. Tu je i veliki izbor prstenja koji jedva čeka da se nađe na vašoj nežnoj ruci. Požurite mu u susret, obradujte sebe i one koje volite.

Male biserne minđuše nisu rezervisane samo za mame ili bake – one su dobar začin vašem novogodišnjem izdanju koliko god godina da imate. Ako poželite da u novu godinu zakoračite kao prava holivudska diva, poput Odri Hepbern ili Grejs Keli – nabacite par bisernih minđuša i zamislite da novu godinu dočekujete na crvenom tepihu. Bilo da ste minimalista ili više glamurozni tip – ne zaboravite na nakit koji će naglasiti vaš duh i karakter.

Verujete u simboliku i snagu zlatnih i srebrnih simbola? Želite da u novu godinu uđete sigurnije, mirnije i jače? Onda izaberite jedan od naših privezaka zanimljivog oblika - srce, zvezda, detelina, cvet - za koje se veruje da će vam doneti sreću i blagostanje. Ovakav novogodišnji nakit možete nositi i tokom cele godine, kao dragu amajliju kojoj se uvek vraćate. Zlatni ili srebrni privezak je odličan poklon koji možete darivati vama važnoj osobi sa kojom delite sve male i velike životne trenutke. Svaki komad nakita ima svoje značenje – na vama je da ga otkrijete. I stari narodi verovali su u moć i snagu jednog zlatnog detalja - jer na kraju je jedino važno da pronađete nešto ili nekog u koga ćete verovati. I, za kraj, ne zaboravite – kada novogodišnja proslava prođe – odložite vaše detalje – prsten, ogrlicu ili minđuše na svoje zasluženo mesto za odmor. I nakit, kao i ljudi, zaslužuje pažnju i brigu kako bi što duže sačuvali svoju lepotu. Srećna vam Nova godina!