Decembar je! Pred nama je period darivanja, a novogodišnjim poklonima se radujemo svi i zato im pridajemo posebnu pažnju. U potrazi ste za nečim posebnim i večnim? Jedan od takvih poklona je nakit. Upakovani u male kutijice, elegantan i svečan – nakit je poklon koji nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

21.12.2020.
Kako odabrati savršeni komad nakita? Da li se opredeliti za zlato, srebro ili kombinaciju oba? Dijamanti ili smaragdi? Pitanja se nižu, a odgovori se ponekad učine predalekim. Od svedenog, minimalističkog nakita, preko trendi detalja poput medaljona, zvezda i srca do komada ukrašenih glamuroznim sjajem dijamanta ili dragog kamenja – ponuda nakita danas je raznovrsnija nego ikad. Ako ste osoba koja je po prirodi neodlučna – ovaj vodič kroz kupovinu nakita će vam pomoći da lakše i brže izaberete savršen poklon o kojem će se dugo pričati.

Kome kupujete novogodišnji poklon?

Da li kupujete nešto za partnera/partnerku, drugaricu ili sestru? Razmislite o životnom stilu, ukusu i karakteru osobe – to je siguran put do dobre kupovine. Birajte komade koji se savršeno uklapaju u stil osobe i nećete pogrešiti. I još jedan savet – pažljivo osluškujte osobu kojoj kupujete poklon. Možda vam je baš nedavno spomenula kako želi da ugodi sebi jednim divnim zlatnim alakama? Eto inspiracije! Sigurni smo da će vaša draga osoba ceniti to što je istinski slušate i ispunjavate njene želje.

Samo malo nežnosti

Nakit se uvek povezuje sa nežnošću. Pored lepih reči, važno je da nežnost pokažete i svojim delima – kao što je kupovina nakita. Nakit ne mora biti skup. Ukoliko uz minđuše sa dijamantima ili ogrlice sa rubinima, ne darujete i svoju ljubav – onda vam ni tako skupocen poklon neće ništa značiti. Najvažnije je da birate srcem zato se potrudite da poklon lepo upakujete. Pakovanje je pola poklona, zapamtite to. Ono ostavlja utisak da ste se potrudili i iz tog razloga pakovanje zaista mora da izgleda luksuzno i prilagođeno savršenom komadu nakita. Ne zaboravite i na simpatičnu posvetu – to mogu biti stihovi vaše omiljene pesme, neki značajan datum ili odlomak iz omiljene knjige. Oslobodite maštu i pokažite svoju kreativnost.

Ogrlica i minđuše

Tanka ogrlica je neverovatno elegantan komad nakita koji odgovara svakoj odevnoj kombinaciji. Zimi se odlično slaže uz džempere, kapute i duge haljine – dodatno akcentujući stil osobe koja je nosi. Ako ogrlicu kupujete za prijateljicu, sestru ili mamu, razmislite o tome da nabavite iste ogrlice i za sebe i za nju - matching ogrlice su predivan znak ljubavi i pažnje! Ako vaša draga osoba preferira minđuše – kod nas ćete pronaći one koje su kao stvorene za praznične odevne kombinacije. Par upečatljivih minđuša koje vire ispod savršene praznične frizure su neprikosnoveni detalj. Minđuše su divan poklon za vašu partnerku, koleginicu ili prijateljicu, a možete ih ukombinovati i sa adekvatnim prstenom. Manje nije više, pogotovo kad su pokloni u pitanju.

Verenički prsten tačno u ponoć

Ima li lepšeg trenutka za prosidbu od novogodišnjih praznika? Kada se kazaljke poklope, tačno u ponoć, a napolju vlada prava zimska idila - postavite joj ono čuveno pitanje. Ispratite staru godinu sa ljubavlju i u novu zakoračite kao supružnici. Vas dvoje, novih 365 dana, zavet na večnu ljubav i puno novih prilika za sreću i radost. 

Verenički prsten je predmet koji morate pažljivo birati. Pre svega, imajte na umu da prstenje dolazi u različitim oblicima, debljinama i veličinama. Potrudite se da vaš izbor prstena bude drugačiji i originalni – razmislite o oblicima, ukrasima i naravno – finalnoj obradi. Možemo se pohvaliti velikim izborom različitih modela prstenja osmišljenih da zadovolje različite prilike i ukuse.

Ukoliko ste više za ogrlice – imamo i to! Minimalističke, efektne, ukrašene dijamantima, safirima, rubinima i drugim dragim kamenjem koji jedva čekaju da se nađu na vratu neke prelepe dame istančanog ukusa. Tu se osećaju sigurno, kao kod svoje kuće. I baš kao što je slavna Elizabet Tejlor jednom rekla - nakit je mali predmet koji u sebi krije veliku moć. Zato vas sa nestrpljenjem očekujemo da zajedno pronađemo savršen poklon za vaše najdraže. Srećni praznici!