Želja za ulepšavanjem je stara koliko i ljudska civilizacija. Kroz istoriju, žene su uvek tražile načine da se ulepšavaju, da se dopadnu sebi i drugima – a nakit je jedan od najsigurnijih načina da se taj cilj ostvari. Nakit često govori snažnije od reči – zato ga pažljivo birajte i pravilno kombinujte u skladu sa prilikom i povodom. Svaka prava dama koja drži do sebe – izabraće pravilni komad nakita usklađen sa njenim karakterom, stilom i životnim navikama. Lep i efektan prsten, narukvica koja čuva tajnu, minđuše koje daju posebnu notu su vaš adut, lep detalj koji će doprineti da izgledate veličanstveno bez obzira da li ste na poslu ili sa prijateljima na večeri. 


Naglasite  nežnost

Ruke su deo tela koji najviše privlači poglede. One izražavaju naša osećanja, energiju, karakter – zato su narukvice često prvi izbor pri kupovini zlatnog nakita. Ako imate tanke ruke, birajte nežne narukvice koje će uneti dašak elegancije vašem izgledu, dok će osobe sa izraženijim rukama izgledati atraktivnije uz široke narukvice ili čak i veći broj narukvica. Narukvice su uvek bile jedan od najpopularnijih komada nakita. Bilo da su jednostavnog dizajna s nenametljivim detaljima ili, raznih boja s veselim motivima, svaka žena će s vremena na vreme poželeti jedan novi upečatljiv komad narukvice. Istražite kolekciju Spenderella zlatnog nakita i pronađite onu koja će zablistati na vašoj ruci ovog proleća.
Ukrasite vaš vrat 

O dužinama ogrlice i njihovom efektu na izgled, pisali smo u jednom od prošlih tekstova. Kao i odeća i šminka, ogrlice, njihova dužina, tip izrade i stil utiču na to kako nas druge osobe percipiraju. Pored toga, uz adekvatan izbor ogrlice, poput lukusuzne ogrlice sa cirkonima, osećaćete se sigurno, samopouzdano i moćno. Raskošne ogrlice ne mogu ostati neprimećene, a samim tim i vi ćete privući pažnju. Naravno - ako ste jedna od onih dama koja voli da privlači poglede. Dobra stvar sa nakitom je što on vremenom dobija na vrednosti i značaju. Posebno mesto narukvice imaju u specijalnim prilikama poput venčanja, krštenja, rođendana. Bilo da izaberete luksuzne masivne ogrlice sa privescima ili diskretne modele od žutog, belog ili roze zlata - ovaj modni dodatak predstavlja savršeno osveženje u prolećnim mesecima koji su pred nama. Spenderellina preporuka meseca: zlatna ogrlica sa krugom izrađena u belom 14k zlatu - jednostavna, efektna i baš za vas.

Minđuše su vaše najbolje drugarice 

Kada je reč o kupovini minđuša, proleće je prava prilika da probudite svoj uspavani modni duh i želju za eksperimentisanjem. Minđuše su najpraktičniji oblik nakita jer se uklapaju u različite modne i životne stilove. Viseće, na šraf, alke, karika ili karanfil minđuše - minđuše su naše najbolje drugarice. One su za sve prilike: od poslovnog sastanka, preko koktela, do lude žurke - i zato ih toliko volimo. Dozvolite svom glamuru da dođe do izražaja uz neki od modela iz naše juvelirnice. Drage naše - da li ste za drago kamenje? Pored rubina i safira, smarag je treći must-have kamen koji svoje mesto može naći i na vašim naušnicama. Kako je proleće vreme za vedre boje, svetla i optimistična smaragdna boja služi nam kao podsetnik na lepote prirode. U zlatari Spenderella u Beogradu pronaći ćete veliki broj modela minđuša sa samragdima, rubinima, safirima i drugim dragim kamenjem, Posetite nas u Nušićevoj 7a, pored Muzeja Iluzija, i izaberite onaj komad nakita koji će biti vaš verni pratilac kroz život.Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima