Trenutak kada pokažete verenički prsten i postavite pitanje: da li želiš ostatak života da provedeš sa mnom svakako treba da bude poseban i nezaboravan. Napravite joj iznenađenje koje će je ostaviti bez daha! Da bi ono uspelo, presudno je, naravno, da dobro poznajete svoju lepšu polovinu i izaberete adekvatan verenički prsten koji će ona sa ponosom nositi. Ovo je priča o tome.

29.10.2022.
Prosidba je veoma poseban trenutak za dvoje zaljubljenih, koji se dugo i pažljivo planira. Ako ne želite da ništa ne prepustite slučaju sledite neke od narednih ideja za prosidbu i sigurni smo da ćete čuti najslađe ,,da’’ u vašem životu. Kada je reč o odabiru mesta za prosidbu – to može biti kafić, restoran ili neko drugo mesto gde ste se prvi put upoznali. Pokušajte da napravite rimejk iste scene -  pustite joj istu muziku koja je u tom trenutku išla, obucite ono što ste nosili tog dana i pokažite da ste na sve mislili. Ako u takvom trenutku pokažete verenički prsten i postavite čuveno pitanje – sigurni smo da će odgovor biti pozitivan. 

Vaša draga voli prirodu i uživa u njoj? Zašto joj ne biste priredili romatični piknik za pamćenje. Ponesite neko lepo ćebence, korpu, vino i slatke i slane delikatese koje voli… Ako obožava  zalaske sunca i svaki put iznova se oduševljava prizorima, zalazak sunca i sjajan prsten su sve što vam je potrebno da izvedete romantični gest. Prosidba u filmskom maniru je nešto što svaka dama priželjkuje. Romantična večera za dvoje sa buketom od stotinu ruža? Može. Pronađite inspiraciju u najvećim filmskim klasicima i budite njen princ sa velikog platna. I to nije sve! Ukoliko vam finansijske mogućnosti dozvoljavaju – isplanirajte putovanje u neki romantični grad poput Pariza ili Madrida gde ćete je zaprositi na nekom od najlepših trgova sveta. Možda ste više za plažu, more, vino i gitare? Prosidba na obali mora, uz zalazak sunca i miris soli je jedan od najromantičnijih ljubavnih scenarija. Ako vaša izabranica obožava more - isplanirajte da odete na njenu omiljenu destinaciju i zaprosite je.

Da li ste razmišljali o tome da uključite element igre u čin prosidbe? Naime, kada vaša draga bude odsutna, ostavite joj mnogo poruka po celom stanu/kući. Poenta je da svaka poruka vodi ka sledećoj, dok ne dođe do poslednje – koja će joj otkriti mesto na kojoj se nalazi prsten. Iznenađenje, a i sreća, sigurno neće izostati! Ovo su samo neke od ideja za prosidbu – na vama je da budete kreativni i osmislite scenario koji će prevazići i one filmske. Da bi čin prosidbe bio potpun, predstavljamo vam neke od najlepših modela vereničkog prstenja zlatare Spenderella u Beogradu. Najvažniji "sastojci" svake veridbe su ljubav i iskrenost, ali i prsten može biti pokazatelj da ste posvetili vreme i pažnju odabiru komada koji će najviše pristajati osobi kojoj je namenjen. Verenički prsten je komad nakita koji se nosi zauvek i zato je važno da se uklopi u celokupan stil osobe kojoj je namenjen. U nastavku vam predstavljamo nekoliko najlepših modlea zlatare Spenderella u Beogradu 
 
1. Ljubav u dijamantima! 

Nemojte verovati svojoj budućoj verenici ukoliko Vam kaže da ne želi da prosidba bude neka veliki dogadjaj. Nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Čak i ako imate najopušteniju devojku na svetu, prosidba je i dalje zaista poseban trenutak za nju. I tako se morate odnositi prema njoj. Izaberite ovaj prsten fenomenalnog dizajna sa brilijantima u belom 14k zlatu i sigurno ćete je oduševiti.


2. Plavo je boja ljubavi! 

Ako se odlučite da je zaprosite na obali mora, kraj reke, ili jezera – neka ovaj prsten bude vaš saveznik u najvažnijoj misiji života. Izuzetan verenički prsten od belog zlata je savršen za damu koja će vam biti životna saputnica. Srećno verenici!3. Rekla je ,,da’’!

Dan zaljubljenih može biti idealan dan za romantičnu prosidbu. Bombonjera se u ovom slučaju nameće kao jedno od mogućih rešenja: izbacite iz kutije jednu bombonu i umesto nje ubacite prsten neobičnog dizajna poput ovog fantastičnog prstena od belog 14k zlata. Posetite zlataru Spnderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja iluzija) i izaberite savršeni verenički prsten za vaše novo životno poglavlje.