Bliži nam se jedan od najvećih i najradosnijih hrišćanskih praznika – Uskrs! Za ovaj praznik, osim farbanja jaja, običaj je da decu, ali i odrasle, obradujemo poklonima koji će uneti dodatnu radost i veselje. Lepo upakovan, uskršnji poklon se može sakriti u kući, bašti, a može ga doneti i sam Uskršnji zeka. Mi vam predlažemo da pustite mašti na volju – i poigrajte se oko izbora i dekoracije uskršnjih poklona. 

Za svaki praznik želimo da najmilije iznenadimo i zadivimo pažljivo odabranim poklonima. Zašto ne biste ove godine otišli korak dalje i darivali komade nakita od srebra, žutog, belog ili roze zlata koji će ostati uspomena na divne porodične trenutke. U zlatari Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a, pored Muzeja Iluzija) pronaći ćete bogatu kolekciju prstenja, minđuša, ogrlica i narukvica koje možete dodatno personalizovati i prilagoditi ukusu osobe kojoj je namenjen. U nastavku teksta predlažemo vam poklone koji su prilagođeni svim članovima porodice. Srećni uskršnji praznici! 


POKLON ZA MAMU

Mama je najdraža i najbliža osoba, a Uskrs je povod da joj iskažemo svu zahvalnost i ljubav. Ona je osoba koja se uvek trudi da nas obraduje slatkim sitnicama, zagrljajem ili lepom porukom. Neka ovaj Uskrs vaša majka dugo pamti po komadima nakita zlatare Spenderella. Mi predlažemo da to bude par decentnih zlatnih minđuša sa brilijantima koji će se savršeno uklopiti u njen stil i karakter. Tu je i ovaj divni privezak u obliku srca od belog zlata sa dodatkom keramike koji simbolizuje porodičnu ljubav.Idealan je u kompletu sa prstenom i minđušama. Živele mame!
POKLON ZA SESTRU 

Sestra je neprocenljivo blago. To je osoba koja nas poznaje bolje od nas samih; sa njom se glasnije smejemo i duže grlimo. Uvek zna kada nam nešto treba čak i kada ne progovorimo ni reč. Obradujte svoju mlađu ili stariju sestru ovog Uskrsa jednom zlatnom ogrlicom sa medaljonom - modelom koji je posebno popularan među Instagram influenserkama. U medaljon možete staviti i vašu zajedničku fotografiju ili ga dodatno personalizovati stihovima, datumom ili nekom drugom važnom porukom. Možda ste pre za ovu ekstravaganciju u belom zlatu sa brilijantima? Vaša sestra zaslužuje najbolje! POKLON ZA TETKU I STRINU 

Tetka je posebna figura, osoba na koju se uvek možeš osloniti. Bilo da je reč o mlađoj ili o starijoj osobi, nakit je poklon koji je uvek prikladan - bilo da je reč o rođendanima, Uskrsu, Božiću ili nekom drugom prazniku. Nakit je sastavni deo života svake prave dame, a zlatara Spenderella u Brogradu kreira neponovljive komade nakita kao što je ova otmena ogrlica od belog zlata sa dijamantima. Ako vaša tetka preferira boje – možete se opredeliti i za ove ručno rađene minđuše u formi krstića u tradicionalnoj uskršnjoj simbolici.


POKLON ZA DECU

Poklonima se raduju svi – a posebno najmlađi. Kako je Uskrs period kad se priroda budi – obradujte svoje mališane nakitom sa motivima proleća. Tu su buba mare, leptirići, kuce koji će zasijati na vašim princezama. U našoj ponudi su i drugi komadi poput zlatnika, klasičnih krstića, privezaka i lančića koje možemo dodatno ukrasiti i personalizovati. Ukoliko želite poseban poklon - predlažemo vam dijamant u blisteru. Savršen je izbor za uskršnje praznike jer dolazi u lukusznom pakovaju sa posvetom. Tu je i moj prvi gram - novina u ponudi zlatare Spenderella. U pitanju je zlatna pločica teška 1, 2 ili 5 grama koja se najčešće kupuje za rođenje deteta ili njegov prvi rođendan. Važni životni trenuci zaslužuju vredne poklone – te je zlato najbolji izbor za ovakve prilike.  Ljubavi i sreće za Uskrs nikad neće nedostajati,  kako bi ta sreća bila još veća, odaberite odgovarajući poklon za one koje volite! Posetite zlataru Spenderella u Beogradu (Nušićeva 7a) i pronađite savršeni komad nakita iz naše prolećne kolekcije. Hristos Vaskrese! 

 
 


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima