Bilo da ste ljubitelj minimalizma ili preferirate ekstavagantne komade nakita, leto je pravo vreme da pokažete svoj pun modni potencijal. Istražite svet Spenderella nakita i pronađite onaj komad u kojem ćete zasijati jače od sunca.

03.08.2020.
Omiljeno godišnje doba je uveliko stiglo, nekako neprimetno, stidljivo, nenametljivo. Da, ovo leto je drugačije od ostalih – ispunjeno oprezom i odgovornošću, uz malo planova i još manje očekivanja. Iako smo ovog leta promenili naše ustaljene navike i omiljene rituale – jedno je ipak ostalo isto – naša potreba da izgledamo lepo.

Leto je vreme kada se svi osećamo lepršavo, atraktivno, privlačno. Haljina jednostavnog kroja, šorc i bela majica, uz malo karmina, preplanuli ten i omiljeni komad nakita dovoljni su da bi se jedna žena osetila sigurnom i zavodljivom. Možda ovog leta nećete otputovati u daleke morske krajeve, ali to ne znači da treba da žrtvujete svoj izgled. Uz malo gradskog sunca (na bazenu, pored reke ili terase) vaš ten će zablistati i spremno dočekati Spenderella letnju kolekciju nakita koja je tu da unese neophodnu dozu seksipila. Ne zaboravite da je leto pravo vreme da se razigrate i oplemenite svoj izgled nekim ekstravagantnim komadom nakita. Bitno je samo da se dobro zabavljate! Minđuše, prstenje, ogrlica ili sve zajedno – vi birate! Ne postoje pravila, na vama je da ih kreirate. Svi znamo da nas odličan komad nakita instant usrećuje i podiže raspoloženje. Sada je pravo vreme da svima pokažete kako se osećate sigurno u svojoj koži. Ima li šta privlačnije od samopouzdanja?

Ono što jednu devojku od stila izdvaja od drugih lepih devojaka jeste pametno odabran komad nakita koji naglašava karakter i akcentuje lepotu. Dovoljan je jedan skrol na Instagramu kako biste se uverili da je neobični zlatni aksesoar neophodan i ove sezone. Upečatljiv komad nakita govori o vama snažnije od reči. Da li volite belo, žuto ili roze zlato? Nakit ukrašen dijamantima ili nekim drugim dragim kamenjem? Mi imamo sve. Zlatara Spenderella je uvek korak ispred – kreirajući komade nakita koji postaju deo lične istorije. Pažljivo, strpljivo i posvećeno pripremali smo svaki komad nakita koji prevazilaze trendove i postaju vaši omiljeni letnji saveznici. Unikatno, jednostavno i jedninstveno su sinonimi koji se vezuju za naše stvaralaštvo – jer svakom komadu nakita pristupamo kao da je reč o umetničkom delu.

Kao što ne postoje dve iste lepotice – tako ne postoje ni dva identična komada Spenderella nakita. Ukoliko se odlučite da ovog leta nagradite sebe našim luksuznim komadima– garantovano ćete biti u centru pažnje gde god da se pojavite. Akcenat je ovog puta stavljen na materijale i decentne dijamantske ukrase – jer se oni, provereno, najbolje slažu uz leto. Pravilno odabran komad nakita ima tu moć da svaku devojku pretvori u princezu iz bajke. Naš savet je da ne preterujete – nakit treba prilagoditi izboru odeće i prilici, ali ne zanemarite njegov uticaj na celokupan izgled i energiju kojom zračite. Neka izbor nakita bude potpuno lična stvar! Ne postoji ništa što vas u tome može ograničavati ili vam nametati modna pravila. Nakit, odeća i obuća – samo su vaši prostori za igru, eksperimentisanje i zabavu. Let the games begin!