Spenderella burme već decenijama deo su najlepših ljubavnih priča. Juveliri zlatare Spenderella u Beogradu sa zadovoljstvom kreiraju ručno rađene burme koje će obeležiti najvažnije trenutke vaših života. Ukoliko čitate ove redove – i u potrazi ste za burmom – čestitamo! Neka vaše putovanje kroz svet Spenderella burmi počne.

03.06.2022.


Jedan od najtežih, ali i najlepših zadataka svakog juvelira je osmišljavanje i kreiranje burmi. Ovo je najmoćniji nakit, svedok naših novih početaka i uvod u nova životna poglavlja. Zato zlatara Spenderella u Beogradu ulaže veliku pažnju, strast i strpljenje u dizajniranje i kreiranje burmi – simbola vaše ljubavi. Burme su predmet koji materijalizuje najuzvišenija ljudska osećanja - vernost, odanost i poštovanje – zato je svaki detalj burme važan – od izbora materijala, oblika, veličine sve do finalne obrade. Prilikom kupovine burmi, pored estetike i izgleda, treba obratiti pažnju i na sam materijal, veličinu i udobnost prstenja - ipak je u pitanju komad koji ćete nositi do kraja života. Bilo da birate burme od belog, roze ili žutog zlata, ukrašene dijamantima ili nekim drugim dragim kamenjem - burme se nose ceo život - zato neka udobnost bude prvi kriterijum pri kupovini vašeg svadbenog nakita.

Našli ste svoj savršeni par burmi i želite da ih dodatno personalizujete? U zlatari Spenderella nudimo vam nekoliko opcija koje će vaše burme učiniti jedinstvenim i originalnim. Na vama je da budete kreativni – a mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Na unutrašnjoj strani burme možemo gravirati vaša imena ili datum venčanja jedinstvenom laserskom tehnikom koja neće oštetiti prsten. Možete birati lične posvete u ćirlici ili latinici, simbole ljubavi, lične potpise ili otisak prstiju – izbor je samo vaš. Ovi detalji se apliciraju na spoljašnjoj strani prstena. Izrađujemo i burme prema vašim fotografijama ili zamislima – naši juveliri na licu mesta nacrtaće vašu burmu iz mašte. U našoj ponudi je više od 1300 različitih modela burmi kojima možete dodati svoj lični pečat ili ukrasiti dijamantima i drugim dragim kamenjem po izboru. Nema granica kada je u pitanju mašta i vaše venčanje – tu smo da vam pružimo sve neohodne savete i informacije prilikom kupovine burmi. Često se mladenci pitaju da li burme za muškarca i ženu trebaju biti iste - a odgovor je individualan. Često se muškarci opredeljuju za jednostavnije oblike, dok dame biraju durme sa dijamantima i dodatnim ukrasima. Burme bračnog para ne moraju biti identične, ali je važno da se stilski, dizajnerski ili koloritno uklapaju.  U nastavku teksta predstavljamo vam najpopularnije modele burmi iz naše najnovije kolekcije koje možete dodatno personalizovati i oplemeniti dijamantima ili drugim dragim kamenjem po izboru.

  1. Love me tender!

,,Love me tender’’ je prava pesma za vaš prvi svadbeni ples. Neka na vašoj ruci zasija i ovaj poseban model burmi sa romantičnim ispisom na spoljašnjoj strani prstena. Model se izrađuje u belom, roze ili žutom zlatu ili u kombinaciji 14k i 18k zlata sa cirkonima i dijamantima. Ukoliko se odlučite za ovaj prsten, izrađujemo ga prema vašoj veličini i anatomskom obliku ruke. Jedinstven baš kao i vaša ljubav.


2. Incijali vaše ljubavi! 

Ima li boljeg načina da personalizujete vašu brumu nego početnim slovima vašog imena? Ovaj romantični gest će izabranicu vašeg srca ostaviti bez daha. Izaberite belo, roze ili žuto zlato - a mi ćemo posebnom tehnikom graviranja - upisati vaša imena ili inicijale. Živeli mladenci, živela ljubav!

3. Sreća je voleti i biti voljen! 

Omiljeni stihovi, biblijski citati ili datum vašeg susreta - sve su to intimni trenuci koji zaslužuju da budu na vašem prstenu. Sa svakom godinom proživljenom u srećnom braku, garavura na brumi postaje sve dirljivija i romantičnija. Ovaj model u žutom zlatu govori glasnije od reči: ,,volim te.’’

4. Burme sa otiskom prstiju/otkucajima srca

Pored standardnih modela, engleskih i ruskih burmi, možete izabrati i burme sa vašim otiskom prstiju ili otkucajima srca, kao jedinstvenim pečatom vaše ljubavi. Birajte svoju omiljenu nijansu zlata - i ostalo prepustite nama. Tu smo da vaše snove pretvorimo u realnost i ovekovečimo vašu ljubav. 

 5.  
Klasika za sva vremena! 

Ovo je jedan od najprodavanijih modela koji izrađujemo u belom, roze ili žutom zlatu. U pitanju je klasični model koji nikada ne izlazi iz mode. Biraju ih mladenci koji cene jednostavnost, a obožavaju spoj modernosti i klasike. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi izbora burmi – ne ustručavajte da nas posetite ili pozovite na brojeve: 065/ 334 – 04 – 53 ili 011/334-04-53. Smešteni smo u samom srcu Beograda, Nušućeva 7a (pored Muzeja iluzija) gde će vas naše ljubazno osoblje upoznati sa više od 1300 modela burmi koje će upotpuniti vaše venčanje i budući zajednički život.