Ako ste otvorili ovu stranicu – čestitamo. Uspeli ste u potrazi za blagom – pronašli ste ljubav svog života. Ukoliko ste jedan od parova koji žele autentično i originalno vereničko prstenje – naši juveliri će sa velikim zadovoljstvom kreirati jedinstveno vereničko prstenje prema vašim željama i idejama. U nastavku teksta saznajte više o vereničkom prstenju po porudžbini.

24.06.2022.

Zaljubljeni parovi su sve hrabriji i kreativniji u željama kako bi njihovo vereničko prstenje trebalo da izgleda. Više nego ikada, danas težimo autentičnom i originalnom dizajnu inspirisanim  ličnim životnim vrednostima i ljubavnim pričama. U zlatari Spenderella u Beogradu težimo da razumemo vaše potrebe, želje i ideje – kako bismo kreirali vereničko prstenje koje ćete sa zadovoljstvom nositi tokom celog života. Više od 67 godina deo smo vaših nezaboravnih životnih trenutaka, a posebno smo ponosni što nam je veliki broj mladenaca ukazao poverenje u izradi originalnog vereničkog prstenja. Čin veridbe izraz je najdubljih osećanja koje jedno ljudsko biće može doživeti i osetiti – a prstenje materijalni simbol ljubavi, poštovanja i vernosti. 

Posebno nas inspiriše zajednički rad sa klijentima – kada se vaše ideje i naše umeće spoje – tada nastaju najlepši unikatni komadi nakita. Vaš prsten iz mašte pretvaramo u stvarnost uz pomoć velikog znanja i strpljenja naših juvelira. Odgovorno, posvećeno i strastveno pristupamo svakoj vašoj ideji – jer je za nas proces dizajniranja i izrade vereničkog prstena čarobna igra koja nas ispunjava i motiviše. Trudimo se da svakom paru pristupimo sa podjednakom pažnjom, saslušamo svaku ljubavnu priču i ponudimo rešenje iz snova. 

Isplanirali ste savršenu romantičnu  atmosferu i sve što vam je potrebno jeste verenički prsten? Ne brinite – u zlatari Spenderella u Beogradu možete kreirati vereničko prstenje koje je ogledalo vaše emotivne priče. Svaka ljubav  posebna je i drugačija, stoga i vaša zaslužuje da bude krunisana originalnim vereničkim prstenom. 


Detalji u izradi vereničkog prstenja

Kažu da je ljubav najviši oblik kreativnosti koju, zatim, možete pretočiti u vaš jedinstveni verenički prsten. Kreiranje originalnog vereničkog prstena nije samo trend  - to je izraz duboke želje da stvorimo nešto što je samo vaše, duboko intimno i lično. Želeli biste da vaš prsten podseća na verenički prsten vaše bake ili ste inspiraciju pronašli u holivudskim zvezdama? Nikakav problem! Sve što je potrebno jeste da nam donesete fotografiju ili skicu prstena – a mi ćemo postepeno raditi na izradi jedinstvenog vereničkog prstena uz pomoć najmodernijih tehnoloških rešenja u dizajniranju i izradi nakita. Nemate skicu prstena, već samo ideju iz snova? Ne brinite, naši juveliri na licu mesta crtaju i dizajniraju savršen model baš za vas! Kada je ljubav u pitanju, granice ne postoje! 

Prvi korak u dizajniranju vereničkog prstena je boja plemenitog metala – to može biti belo, žuto ili roze zlato. U poslednje vreme mladenci se najčešće opredeljuju za belo zlato koje se savršeno kombinuje sa dijamantima i/ili dragim kamenjem po izboru. Ukoliko ste raspoloženi za romantičnu verziju – predlažemo vam i roze zlato koje je nežno, prefinjeno i elegantno i često se ,,uparuje'' sa dijamantima, safirima, smaragdom, akvamarinom ili drugim kamenom po izboru. Žuto zlato je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Istražite našu novu kolekciji vereničkog prstenja (link) koja vam može poslužiti kao inspiracija pri razmaštavanju. Sigurni smo da vaša kreativnost nema granice – baš kao i naše iskustvo. Zajedničkim snagama kreiraćemo verenički prsten  - simbol vaše ljubavi. 

Posebna čarolija prilikom kreiranja prstena je biranje ukrasnog kamenja koje će svojim sjajem optočiti vaš verenički prsten. Kod izbora dragog kamenja – bitna je boja, cistoća ali i način brušenja i oblik koji će dodatno istaći lepotu i posebnost prstena. Dijamanti imaju ono ,,nešto'' – to je kamenje koje svaki verenički prsten pretvara u magiju. Često se dijamanti kombinuju sa fasungom izrađenim od belog zlata. I to nije sve! Na raspolaganju su i posebne gravure  sa ličnom porukom koje će ostati zauvek urezana u srce vaše izabranice. To može biti neki romantični stih, datum vašeg upoznavanja ili nešto treće – pustite mašti na volju. 

Simbolizirajte vašu večnu ljubav i posvećenost vereničkim prstenjem kreiranim u radionici zlatare Spenderella u Beogradu. Unikatan dizajn, savršena finalna obrada, i proveren kvaliteta - vereničko prstenje po porudžbini predstavlja savršeni podsetnik na vaš poseban dan. Posetite zlataru Spenderella u Nušićevoj 7a (pored Muzeja Iluzija) u Beogradu i kreirajmo zajedno onaj komad koji glasno govori: ,,voleću te do kraja života''!