Da li ste i vi jedna od dama koja ne može da zamisli dan bez originalnih modnih detalja? Da li svoj izgled obavezno upotpunjujete autentičnim nakitom koji doprinosi da se bolje osećate? Ako se pronalazite u ovim redovima – u zlatari Spenderella u Beogradu pronaći ćete unikatne komade minđuša koje su apsolutni trend ovog leta.

08.07.2022.

Svaki komad nakita je deo jedinstvene ženske modne biografije. Minđuše u tome nisu izuzetak. Dobar komad minđuša može u potpunosti promeniti vaše raspoloženje i podići samopouzdanje. Predlažemo vam jedan mali eksperiment – probajte da isti komad odeće nosite sa i bez minđuša. Da li primećujete razliku? Sigurni smo da je odgovor potvrdan. 

U moru različitih modnih trendova za ovu sezonu najviše su se istakle viseće minđuše u različitim dužinama i oblicima, kao i modni klasik – alke – koje mogu biti ukrašene dijamantima i drugim dragim kamenjem. Ovi komadi su pravi modni ,,začin’’ na koji se možete osloniti u svakoj prilici. U nastavku teksta predstavljamo vam najnovije modele minđuša zlatare Spenderella u Beogradu.


Alke

Alke su već duže vreme hit među velikim brojem dama jer su jednostavne, bezvremene i uvek u trendu. Slažu se uz svačiji stil i stoje svakome, bez obzira na godine, stil ili priliku. Lako se kombinuju uz različite frizure, oblike lica, kao i šminku. Sigurno ste primetile da su društvene mreže ispunjene fotografijama poznatih dama koje su svoj izgled upotpunile popularnim alkama. Da li su one novi najveći modni trend za ovog leta? Mi smo uvereni da jesu – njihov glavni adut su jednostavnost i prilagodljivost.


  1. Alke sa dijamantima 

Ove minđuše modernog dizajna sa dijamantima napravljene su od belog 14k zlata. Ovaj komad nakita je uvek dobra investicija jer ćete ih nositi i kad se leto završi. Odlično se kombinuju sa ogrlicom i prstenjem za potpuni wow efekat. Mogu biti i odlčan poklon za vašu devojku, koleginicu ili sestru.  1. Alke od belog zlata

Neka ovaj komad nakita otvori vaše novo životno poglavlje. U pitanju su masivne alke klasičnog oblika napravljene od 14k belog zlata koje možete nositi kako u svečanim prilikama, poput venčanja ili krštenja, ali i na poslu, školi ili fakultetu. 

  1.  Infinity brilijantne alke

Alke su neprevaziđeni model u svetu juvelirstva koje svojim savršenim geometrijskim oblikom ne prestaju da impresioniraju.Ukoliko preferirate roze zlato, ove alke su pun pogodak. Nežne i romantične, ove minđuše ukrašene dijamantima savršeno će pristajati damama koje imaju istančani ukus za sofisticiranost.


Viseće minđuše

Ovaj model minđuša popularan je i pod engleskim nazivom ,,chandelier’’ i ove godine su se najveće svetske juvelirnice takmičile oko toga koja će predstaviti lepši model ovih minđuša. Zbog svoje elegantnosti – lako postaju centralni detalj vašeg izgleda ije koji može akcentovati, unaprediti i osvežiti bilo koju kombinaciju, nezavisno od toga da li ste odabrali farmerke i bluzu ili haljinu luksuznog izgleda. Zato se ove sezone preporučuju kao glavni aksesoar koji ćete sigurno obožavati. Inspirišite se novom kolekcijom nakita zlatare Spenderella u nastavku i pronađite one koje ćete sa ponosom nositi.


  1. Viseće minđuše u belom zlatu

Viseće minđuše ponovo osvajaju svet! Ovaj model ukrašen Sky blue topazom i okružen predivnim brilijantima san je svake dame koja drži do sebe. U njihovoj izradi primenjena je posebna miracle tehnologija brilijantskog brušenja 14k zlata koja minđušama daje dodatni sjaj. Idealne su u kompletu sa prstenom i priveskom. Naravno – mogu biti i savršen poklon za izabranicu vašeg srca. 

  1.  Savršene viseće minđuše sa dijamantima

Ove viseće minđuše geometrijskog oblika jednostavne su i upadljive u isto vreme. Napravljene su od 14k belog zlata koje dodatno ukrašavaju dijamanti. Neka ovaj komad nakita bude ono što će se prvo primetiti na vama. Savršene, baš kao i vi!


  1. Dajte pravi sjaj posebnim trenucima! 

Ukoliko volite da eksperimentišete, ove minđuše su pravi izbor za vas. Izrađene u kombinaciji žutog, pink i belog zlata, uneće neophodnu dozu ekstragavancije u vaš dan. Zaboravite na obične i neupadljive minđuše – ove sezone morate imati onaj komad nakita koji glasno poručuje: ,,ne plašim se da budem drugačija.’’ Posetite zlatara Spenderella u Beogradu (pored Muzeja Iluzija) i pronađite svoje savršene letnje minđuše. Čekamo vas!