Postoje ti kanonski komadi nakita koji bi trebalo da nađu svoje mesto u kolekcijama svake prave dame. Dobar par dijamantskih minđusa, prsten i klasična ogrlica su odlična životne investicije. Uvek birajte one komade čija lepota vremenom ne bledi i koji će sa zadovoljstvom nositi i vaše ćerke i njihove unuke.

01.02.2021.

Svako vreme nosi određeni modni trend, bilo da je reč o nakitu, šminci, odeći ili frizurama. Međutim, postoje određeni predmeti koji su obeležje dobrog stila bez obzira na vreme i kulturu u kojoj su nastali. Naravno, kao i prilikom odabira drugih aksesoara– važno je da nakit bude usklađen sa ličnošću osobe koja ga nosi, kao i prilikom. Osim što izgleda otmeno, nakit je pečat vašem stilu, baš kao i dobar parfem, par cipela ili torba. Bilo da ste ljubitelj minimalističkog, decentnog nakita ili upečatljivih, over-sized komada – pravi komad nakita je onaj začin koji će vašu ličnost učiniti jedinstvenom i zapaženom. U nastavku slede komadi koji sa pravom nose kultni status i neprikosnoveni su pokazatelj dobrog stila i ukusa.

Dijamantsko prstenje

Još od antičkog doba, prstenje je bilo popularni oblik ukrašavanja kako među ženskom tako i među muškom populacijom. Prstenje dolazi u različitim dimenzijama, bojama i ukrasnim detaljima - a ono ukrašeno dijamantima je posebno privlačno i traženo. Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, deo klasike i tradicije – i definitivno se uklapaju u kategoriju ,,univerzalnih'' komada. Nemojte se opterećivati veličinom dijamanta – jedino je važno je da se boja, oblik i izgled dijamanta uklapa u estetiku i ukus osobe koja ga nosi. U našoj ponudi pronaći ćete dijamantsko prstenje koji će svojom lepotom i neobičnošću očarati i one najizbirljivije.

Tajna je u ogrlici

Kratke, duge, zlatne, srebrne, sa priveskom ili bez njega – ogrlice pričaju svoje priče. Sigurni smo da svaka dama koja drži do sebe u svojoj kolekciji mora imati jedan komad koji apostrofira njenu lepotu i neobičnost. Mi u zlatari Spenderella želimo da kreiramo nakit koji će svim snagama raditi u vašu korist i na pravi način odraziti vaš karakter i stil. Danas ne postoji pravilo u odabiru adekvatne ogrlice – pratite vaš unutrašnji glas koji vam poručuje - ,,ovo je baš za mene''.

Glomazne, diskretne, duge i kratke – naše ogrlice će vas iznenaditi svojom nenametljivom dozom glamura i raskošću. Za dnevne varijante opredelite se za ogrlice koji vas neće opterećivati, jednostavnog dizajna i oblika. Uveče budite slobodniji i ekstravagantniji u izrazu, a neka vaše ogrlice savršeno prate ritam vašeg lica i energiju bića. Ove godine posebno su popularne slojevite ogrlice i ogrlice sa privescima asimetričnih oblika, izrađene u belom, žutom ili roze zlatu. Posetite nas i uverite se u to da je pravilno odabrana ogrlica – vaš modni saveznik na koga uvek možete da se oslonite. 


Dijamantske minđuše na korak od vas

Svestranost, kvalitet i postojanost su odlike za kojima tragamo i kod ljudi, ali i u svetu nakita. I upravo ove osobine krase jedan dobar par dijamantskih minđuša. Napravite mesta u svojoj kutijici za nakit za baš ovakve komade koji će vas pratiti tokom celog života, čak i onda kada vam se stil bude promenio. Dijamantske minđuše su onaj detalj koji ćete uvek sa zadovoljstvom nositi. Važno je da minđuše budu prefinjene, ali i praktične – da se ne kače na odeću, ne opterećuju vaše uvo i da se lako uklapaju u različite prilike. Zadivljujućeg sjaja, kvalitetne i elegantne – dijamantske minđuše su u poslednje vreme dobile na svojoj popularnosti, i to ne bez razloga. Savršen su izbor za brojne prilike, od poslovnih sastanaka do romantičnih večera ili porodičnih okupljanja. Zato je kranje vreme da prigrlite dijamantski sjaj i nabavite jedan dobar par minđuša koji će vas okupati blistavim sjajem poput najlepših zvezda.