Kada poželite da izmamite osmeh i iznenadite dragu osobu – dijamant u blisteru nepogrešivo ispunjava te ciljeve. Reč je o idealnom poklonu za svaku priliku. Saznajte više.

11.11.2019.

          

Odabir savršenog poklona za bilo koji povod postao je sve teži zadatak. Rodjenje deteta, prvi rođendan, poklon za diplomski ili čak za odlazak u penziju. Dijamant u blisteru idealan je poklon za žene, ali i za muškarce i za decu.

Savršen je poklon bez obzira na godine i pol. Recimo, za prvi rodjendan je uvek bolje kupiti dijamant nego igračku ili garderobu koju mališani brzo prerastu.

Ovakav dar ne gubi na vrednosti, pa je samim tim večni kapital koji ostaje onome kome kupujete.

Može biti divna uspomena, a možete ga doneti kod nas kako bismo taj dijamant mogli da iskoristimo i napravimo za vas savršen komad nakita.

Dijamant je idealan ukras svakog prstena, lančića, narukvice, mindjuše, ali i manžetne za košulje.

Dijamant je večan, pa je, samim tim, ovakav poklon je savršen!

Ovo je jedan od retkih poklona za koje ćete biti srećni ako dobijete nekoliko istih. Što je više dijamanata u blisteru, više razloga za sreću.

Dijamant u blisteru može biti i životna investicija, jer njihova vrednost neprestano raste, ali i njegovu vrednost možete i sami uvećavati.
Svake godine ili u svakoj prilici donesite Vaš blister kupljen u zlatari Spenderella i samo doplatite razliku u odnosu na dijamant više kategorije.

Možete li da zamislite koliku sreću će vam pružiti put od dijamanta u blisteru, do dijamanta na vašem savršenom komadu nakita!? Proces je jedinstven.

Dobra vest je da dijamanti ne koštaju čitavo bogatstvo. U zlatari Spenderela možete kupiti dijamant u blisteru već od 8000 dinara.

Posetite nas u Nušićevoj 7a, na Terazijama u Beogradu i upoznajte sve kategorije dijamanata ali i dragog kamenja u blisteru. 
Posebna povoljnost je i peronalizovano graviranje posvete na kutiji.

Vaša zlatara Spenderella